Seuran viikkohoroskooppi 6.3.–12.3. – Hyvää syntymäpäivää, M.A. Numminen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. M.A. Numminen viettää syntymäpäiviään 12. maaliskuuta – onnea!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Laulaja M.A. Numminen on syntynyt 12.3.1940. Hyvää syntymäpäivää!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. M.A. Numminen viettää syntymäpäiviään 12. maaliskuuta – onnea!
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Kalat

(19.2.–20.3.)

Yhteistyö muiden kanssa voi nyt tuntua turhauttavalta, ja haluaisit mieluummin tehdä asiat omalla tavallasi. Sinulla onkin runsaasti toteuttamiskelpoisia ideoita, joiden aloittamista ei kannata viivytellä, joten ota rohkeasti aloite omiin käsiisi äläkä anna toisten jarruttaa tai kyseenalaistaa toimiasi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Roolisi haasteiden selättäjänä ja ratkaisujen löytäjänä korostuu alkavan jakson aikana. Muut luottavat sinuun, ja vaikka paine viekin energiaa, nautit osastasi ja panet itsesi mieluusti likoon. Jokin äkillinen oivallus saattaa osoittautua hyvinkin arvokkaaksi, joten älä jätä sitä huomiotta kiireistäsi huolimatta.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Muutoksia on vääjäämättä tulossa, ja sinulta vaaditaan joustavuutta ja sopeutumista tilanteisiin. Älä haraa vastaan, sillä se syö vain turhaan energiaasi, jonka voisit käyttää paljon hedelmällisemminkin. Kohtaamalla tosiasiat kykenet vaikuttamaan elämääsi huomattavasti enemmän kuin jämähtämällä menneeseen.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulla leikkaa yleensäkin nopeasti, mutta nyt mielesi on tavallistakin kirkkaampi. Luovuus ja rohkeus kukoistavat, ja pursuat ideoita, joilla parantaa omaa ja läheistesi elämää. Vailla vankkaa pohjaa ja konkretiaa ideasi jäävät kuitenkin leijumaan ilmaan, joten panosta myös huolelliseen suunnitteluun ja organisointiin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Ilmassa on hieman raskasta energiaa, sillä jokin asia elämässäsi on tullut tiensä päähän, ja joudut viimein myöntämään asian itsellesi. Surutyön edetessä huomaat olosi kevenevän ja elämääsi virtaavan asioita, joille siinä ei ennen ollut tilaa. Pääset eteenpäin elämässäsi ja löydät yllättäviä puolia itsestäsi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Ihmissuhteissa voi nyt esiintyä kitkaa, ja ajaudut helposti nokitteluun toisten kanssa. Tyytymättömyys, jota tunnet, ei välttämättä ole merkki mistään isommasta, mutta se rassaa itseäsi ja läheisiäsi. Koeta siis nähdä pintaa syvemmälle ja käännä rohkeasti katse myös peiliin. Selvitä, mistä kenkä oikeasti puristaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Luvassa on aiempaan verrattuna huomattavasti selkeämpi ja tasaisempi jakso. Jos itseluottamuksesi on ollut kateissa, palaa se nyt korkojen kera. Olet aloitteellinen, ja esiintymisesi ja itseilmaisusi on varmaa ja vakuuttavaa. Tiedät, mitä haluat saavuttaa, etkä kaipaa suunnitelmillesi ulkopuolisten hyväksyntää.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet tavallista haaveellisempi tai hajamielisempi ja siksi alttiina joutumaan muiden tekemien ratkaisujen tai päätösten armoille. Sinun onkin skarpattava, mikäli haluat sanoa sanasi ja vaikuttaa asioiden kulkuun. Jokin mukava kohtaaminen piristää, ja muutenkin jakson paras anti löytyy ihmissuhteista ja seuraelämästä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Alkava jakso on mitä mainioin, ja siitä kannattaa ottaa ilo irti. Mielesi on valoisa ja kupliva, ja osaat suhtautua kohdallesi tuleviin vastoinkäymisiin ja yllätyksiin kepeästi ja huumorilla, mikä ei suinkaan ole luontaisin tapasi reagoida niihin. Ihmissuhteissasikin on nyt tavallista enemmän lämpöä ja empatiaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakso on hieman ristiriitainen. Tunnet suurta tarvetta päästä eteenpäin itsellesi tärkeässä hankkeessa, mutta arvostelukykysi ei nyt ole paras mahdollinen, ja saatat sortua virheratkaisuihin tai erehdyt luottamaan väärään ihmiseen. Toisaalta oikeanlainen yhteistyökumppani olisi kullan arvoinen. Älä tee mitään hätiköityä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Odotat kiitosta tekemästäsi työstä, mutta sitä ei harmiksesi tahdo kuulua. Älä masennu vaan jatka sinnikkäästi. Palkinto ja kiitos tulevat kyllä aikanaan korkojen kera. Ihmissuhderintamalla sen sijaan puhaltavat myönteiset tuulet. Jokin orastava suhde kenties syvenee, ja jo olemassa olevat suhteet kukoistavat.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Uudet tuulet puhaltavat. Pikkuvaihtelun sijaan kyseessä on jokin elämääsi pidemmällä aikavälillä ja syvällisemmin koskeva muutos, jota ei toteuteta yhdessä yössä. Sinulla on potentiaalia tehdä mittaviakin uudistuksia elämässäsi, kunhan sitoudut niihin koko sydämestäsi etkä vain tehdäksesi vaikutuksen toisiin.

X