Seuran viikkohoroskooppi 9.9.-15.9. – Hyvää syntymäpäivää, Marja-Liisa Kirvesniemi!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Olympiavoittaja ja entinen hiihtäjä Marja-Liisa Kirvesniemi viettää syntymäpäiväänsä 10. syyskuuta. Onnea Marja-Liisa!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Marja-Liisa Kirvesniemi syntyi 10. syyskuuta vuonna 1955.

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Olympiavoittaja ja entinen hiihtäjä Marja-Liisa Kirvesniemi viettää syntymäpäiväänsä 10. syyskuuta. Onnea Marja-Liisa!
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, miten tähtimerkkisi syksy etenee. Syntympäväiväänsä juhlii syyskuussa mestarihiihtäjä Marja-Liisa Kirvesniemi!

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet tavallista leikkisämpi ja heittäydyt ehkä pieneen flirttiinkin. Kaikenlainen ilonpito ja seuraelämä vetävät puoleensa. Saat osaksesi ihailua, ja odottamaton onnenpotkukin voi nyt osua kohdallesi. Pääsi leikkaa kuin partaveitsi, mutta käytät sitä mieluummin nokkelaan sanailuun kuin ongelmien ratkaisemiseen.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla on nyt energiaa kuin voimalaitoksessa. Oikein suunnattuna se voi siivittää sinut menestykseen, mutta jos annat sen velloa valtoimenaan, se voi muuttua luonteeltaan arvaamattomaksi, mikä saattaa ilmetä impulsiivisuutena ja ylilyönteinä. Jos et keksi, mitä tarmollasi tekisit, pura osa vaikka urheiluun.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Osaat nyt tuoda parhaat puolesi esiin niin viehkeästi, että monelta menevät edessäsi pasmat sekaisin. Mikäli kaipaat kumppania tai haluat verkostoitua, nyt on oikea hetki olla liikkeellä. Saatat olla tavallista kiinnostuneempi raha-asioista ja innostut ehkä miettimään sijoituksia tai jotain isompaa hankintaa.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi syyskuu

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä syyskuussa on luvassa. © iStock

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jos olet ollut epävarma tai neuvoton jonkin asian suhteen, nyt saat lisää näkemystä ja varmuutta. Olet vireä ja hoksaavainen ja osaat tarkastella asioita uudesta vinkkelistä, minkä myötä saat myös uusia ideoita ja työkaluja käyttöösi. Onnistumisten ansiosta mielialasi kohoaa, ja suorastaan nautit haasteista.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sosiaalinen elämäsi on vilkasta. Myös rakkausrintamalla puhaltavat suotuisat tuulet, ja osoitat tavallista avoimemmin tunteitasi sinulle tärkeitä ihmisiä kohtaan. Voit odottaa myös rahaan tai ihmissuhteisiin liittyviä yllätyksiä. Vanha tuttu saattaa ottaa yhteyttä, tai uusi mielenkiintoinen henkilö esittäytyy.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Suhtaudut ehkä liian piittaamattomasti hyvinvointiisi. Löysäily laskee mielialaasi, joten kohtele itseäsi kuten kohtelisit ystävääsi. Älä jää sohvalle nyhjäämään vaan pidä itsesi liikkeessä. Ruoki kehoasi laadukkaalla ravinnolla ja mieltäsi kohottavilla elämyksillä ja hyvällä seuralla, niin luovuutesi elpyy.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Asiat tuntuvat nyt soljuvan kohdallasi eteenpäin omalla painollaan, ja mahdolliset ongelmatkin ratkeavat kuin itsestään, joten voit keskittyä rentoutumiseen sekä mieltä ylentäviin ja elämänlaatuasi parantaviin asioihin. Romantiikkaa riittää, ja vakiintuneiden suhteessa voivat taas sinkoilla alkuaikojen kipinät.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet tottunut saamaan tahtosi läpi, mutta nyt kohtaat vastustusta yllättäviltäkin tahoilta – varsinkin, jos ajat asiaasi liian päällekäyvin tai itsekkäin elkein. Ota vihjeistä onkeesi ja yritä olla huomaavaisempi ja kuunnella paremmin muiden näkemyksiä, niin asiat sujuvat sopuisammin. Pura stressiä liikkumalla.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Koet ehkä tarvetta ottaa hieman rennommin. Kuuntele tuntemuksiasi ja anna itsellesi aikaa levätä, mutta älä löysäile tai laske rimaa aidosti tärkeissä asioissa. Ole tarkkana etenkin uusien tuttavuuksien tai romanssien suhteen. Jos varoituskellot soivat, kuuntele niitä äläkä usko sokeasti pelkkiin suloisiin lupauksiin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet hyvässä vedossa, ja kohtaamasi haasteet vain innostavat sinua entisestään. Tiedät nyt, mihin suuntaan haluat edetä ja olet valmis ottamaan melkoisen harppauksen kohti tavoitettasi. Osaat tuoda ajatuksiasi esille kiinnostavalla tavalla, mikä saa muut viihtymään seurassasi. Joku saattaa ihastua palavastikin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet tasapainoinen ja kykenet sopeutumaan tavallista paremmin nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Karismasi on huipussaan, joten varaudu saamaan huomiota osaksesi. Mikäli haluat nyt tuoda itseäsi tai ideoitasi esiin, se onnistuu ilman suuria ponnisteluja. Intuitiosi on vahva ja ohjaa sinua oikeaan suuntaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Raha-asiat voivat aiheuttaa päänvaivaa, mutta syytä epätoivoon ei ole. Älä tee päätöksiä tunnekuohun vallassa vaan odota selkeämpää hetkeä. Saatat potea ajoittain alakuloa, mutta sitä ei pidä säikähtää tai yrittää torjua. Anna tunteiden tulla ja mennä vapaasti. Olosi puhdistuu, ja pian olet taas entisessä vedossa.

X