Tässä ovat ilmaiseksi näkyvät SM-liigan pelit syksyllä 2022: Hallitseva mestari Tappara kohtaa heti hopea-Tepsin

Tappara, Kärpät ja Ilves ovat kauden alkaessa suurimmat mitalisuosikit. TPS ja HIFK hengittävät suosikkien niskaan, ja perässä seuraa iso joukko haastajia.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Viime kauden finalistit TPS ja Tappara esiintyvät syksyn ensimmäisessä maskuttomassa tv-lähetyksessä Sub-kanavalla tiistaina 13.9. kello 18.

Tappara, Kärpät ja Ilves ovat kauden alkaessa suurimmat mitalisuosikit. TPS ja HIFK hengittävät suosikkien niskaan, ja perässä seuraa iso joukko haastajia.
(Päivitetty: )
Teksti:
Jukka Vuorio

Jääkiekon SM-liigan kausi 2022-23 starttaa tiistaina 13.9. erittäin kuumissa ja kutkuttavissa tunnelmissa. Koko kauden kaikki pelit ovat seurattavissa televisioiden ja älylaitteiden välityksellä, ilmaiseksi näkyvät SM-liigan pelit on listattu tämän jutun loppuun.

Viime kausi oli monin mittarein eräs parhaista SM-liigan historiassa, ja kaikki merkit ennustavat nyt vähintään yhtä kovan luokan menoon.

Hallitsevan mestarin Tampereen Tapparan lisäksi mestaruusjahdissa ovat kaikkien kiivaimmin Oulun Kärpät sekä Tapparan paikallisvastustaja Ilves.

Tätä kärkikolmikkoa haastavat vain yhden pykälän takamatkalta HIFK, Jukurit, TPS ja Lukko.

Mutta tämä on vain syyskauden alkuasetelma. Pitkän kauden aikana joukkueille saattaa tulla rajuja notkahduksia tai toisaalta voittoputkia. Jääkiekko on pienestä kiinni ja sarja huipputasainen.

Jääkiekko, kuten urheilu aina, on parasta paikan päällä hallissa seurattuna, mutta jos et jostain syystä pääse katsomoon, tarjoaa televisiokin nähtäville kaikki SM-liigan ottelut. Maksullisen C Moren kautta voi katsoa kaikki ottelut, lisäksi MTV3 ja Sub esittävät joka viikko yhden ottelun ilmaiseksi kanavillaan. Kevätkauden maksuttomat lähetykset ilmoitetaan myöhemmin.

Kansainvälisessä CHL-liigassa pelaavat joukkueet Ilves, Tappara, Jukurit ja TPS ovat saaneet kauteensa muihin verrattuna pelillisen lentävän lähdön, sillä näillä tosipelit alkoivat jo kaksi viikkoa sitten.

Liigan syyskauden ottelulähetykset vapaasti katsottavilla kanavilla

13.9. Sub klo 18.00 Tappara-TPS
22.9. Sub klo 18.00 HPK-JYP
29.9. Sub klo 18.00 Jukurit-Pelicans
8.10. MTV3 klo 15.30 Kärpät-Jukurit
13.10. Sub klo 18.00 KalPa-HPK
22.10. MTV3 klo 15.30 Lukko-Ässät
27.10. Sub klo 18.00 JYP-Pelicans
5.11. MTV3 klo 15.30 KooKoo-Ilves
17.11. Sub klo 18.00 Tappara-Kärpät
24.11. Sub klo 18.00 Tappara-Lukko
1.12. Sub klo 18.00 HPK-Ilves
8.12. Sub klo 18.00 JYP-Kärpät
26.12. MTV3 klo 15.30 TPS-Ilves
29.12. Sub klo 18.00 JYP-Ässät

Hieman hämmentävä huomio on, että eräs Liigan seuratuimmista joukkueista HIFK ei esiinny ilmaisissa lähetyksissä syksyn aikana kertaakaan. Sen sijaan esimerkiksi kummatkin tamperelaisjoukkueet esiintyvät maksuttomissa lähetyksissä kolme kertaa kummatkin.

Lue myös: Alajärven ulkojäiltä ammattilaiskaukaloihin ponnistanut Otto Latvala haluaa menestyä Ilveksessä – ”Kyllä me sitä kirkkainta lähdemme hakemaan”

Lue myös: Entinen NHL- ja Leijonat-pelaaja Tony Salmelainen opettaa nyt meditaatiota, tietoisuutta ja läsnäolon voimaa

Seuran mies Twitterissä

Seuran mies Instagramissa

Lue myös: Kaikki Seuran miehen kirjoitukset tästä linkistä

X