Kaipaatko lisää tuuheutta ja pituutta ripsiisi? Testasimme neljä ripsiseerumia

Haluatko katseeseesi vahvuutta ilman ripsienpidennyksiä? Testasimme neljä hoitavaa seerumia – lue tulokset!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Haluatko katseeseesi vahvuutta ilman ripsienpidennyksiä? Testasimme neljä hoitavaa seerumia – lue tulokset!
(Päivitetty: )
Teksti: Marjo Nevala

1. Lashfood eyelash enchanger / 85 e

Levitin seerumia ohjeen mukaan aamuin illoin ripsien tyveen nestemäisen kajaalin tapaan. Tuotteen tuoksu oli huomaamaton ja sivellin ohut, joten käyttömukavuus oli erinomainen.

Seerumi kuivui aika hitaasti, minkä vuoksi ripsiväriä ei kannattanut laittaa heti perään. Tuote ei kuivuttuaan silti vaikuttanut ripsivärin levittymiseen. Tekoripsien kaltaista lopputulosta ei tällä tuotteella saavutettu, mutta hennot ja harvat ripseni saivat näkyvää vahvuutta ja tuuhennusta.

Matilda, 28

Lashfood eyelash enchanger

Lashfood eyelash enchanger

2. Talika lipocils expert -ripsiseerumi / 42 e

Ripsiseerumin harjaosa oli aluksi ison ja hankalasti käytettävän tuntuinen. Harjaosan päässä on pieni sieni, jolla seerumia saa levitettyä ripsien tyveen ja lyhyisiin reunaripsiin. Vaati hieman käyttötotuttelua, mutta sitten sujui hyvin.

Tuote levittyy ja imeytyy hyvin eikä tunnu tahmealta. Jatkan käyttöä, koska merkittävää ripsien kasvua/tuuheutumista en vielä huomannut.

Maarit, 48

Talika lipocils expert -ripsiseerumi

Talika lipocils expert -ripsiseerumi

3. Btb 13 -ripsiseerumi / 48 e

Ripsiseerumin käyttö oli minulle uutta. Levitin sitä ohjeen mukaan aamuin illoin. Seerumi tuntui paksuntavan ripsiä milteipä heti, kun laitoin aamuisin sen päälle ripsiväriä. Tuoksu olisi saanut olla minun makuuni miedompi.

Kahden viikon jälkeen tuli takapakkia: silmiäni alkoi kutittaa. Jouduin lopettamaan ripsiseerumin käytön varmuuden vuoksi, joten testi jäi kesken.

Eeva, 53

Btb 13 -ripsiseerumi

Btb 13 -ripsiseerumi

4. RevitaLash advanced -ripsiseerumi / 159 e

RevitaLash Advanced’n luvattiin hoitavan ja suojaavan ripsiä. En odottanut ihmeitä, mutta toivoin, että se toisi melko lyhyisiin ripsiini pituutta ja tuuheutta. Käytin tuotetta kerran päivässä. Seerumi oli helppo levittää ripsen tyveen, eikä se valunut.

Reilun kuukauden käytön ripseni näyttivät hieman pidemmiltä. Niiden yleisilme tuntui myös siistimmältä. Muutos oli kuitenkin niin pieni, että en maksaisi tuotteesta siitä pyydettyä hintaa.

Milla, 25

RevitaLash advanced -ripsiseerumi

RevitaLash advanced -ripsiseerumi

Artikkeli on julkaistu ensi kerran Kotilääkärissä 10/18.

Kiinnostuitko? Tilaa Kotilääkäri-lehti

X