Suomalainen Q-hörhöistö ei luovuta: Trump voitti, Joe Biden on vainaa ja Washingtonissa mellakoivat Antifan näyttelijät

Jaa artikkeliLähetä vinkki

(Päivitetty: )
Teksti:
Petri Korhonen

Tässä niin sanotussa reaalimaailmassa tiedetään, että Joe Biden ja Kamala Harris vahvistettiin torstaina Yhdysvaltain presidentinvaalien voittajiksi, mutta sehän ei takaa että kaikki asiasta kuulleet hyväksyisivät faktoja.

Erityisen hankalaa tosiasioiden ymmärtäminen tuntuu olevan verkon sakeimman pään keskustelupalstoilla ja somen huuhaafoorumeilla, jotka ovat profetoineet jo vaalipäivästä asti Trumpin varmaa ja yhä vaan varmempaa voittoa. Eikä loppua näy.

Suomen innokkaimmat Trump-kannattajat, uskonlahko QAnonin täkäläiset opetuslapset vakuuttavat yhä, että heidän messiaansa Donald J Trump pysyy vallassa seuraavat neljä vuotta.

Tolkun Henkilö ihan vakavissaan luuli vielä syksyllä, että viimeistään vaalituloksen vahvistaminen saisi ihmiset tajuamaan todellisuutta, mutta toisin kävi.

Suomen Trump-hörhöistö on, jos mahdollista, puheidensa perusteella vielä sekavammassa tilassa kuin ennen vaaleja.

 

© Kuvakaappaus

Joe Biden kuoli jo syksyllä, kaksoisolennot hommissa, ja kohta rytisee taas

Trumpin vallassapysyminen johtuu kuulemma paristakin syystä. Joe Biden on kuollut ja korvattu kaksoisolennolla jo jokin aika sitten, joten hänestä ei voi tulla presidenttiä.

Liikkeen kotimaisen pääideologin mukaan Trump ei hävinnyt vaaleja, vaan ihan kohta, ehkä jo muutaman päivän päästä tulee viesti jonkinlaisen maailmanlopun myrskyn alkamisesta.

Silloin aletaan kaikkialla maailmassa yhtä aikaa pidättää Deep Staten eli eliitin pedofiilien edustajia, presidenttejä ja valtionjohtajia.

© Kuvakaappaus Q-porukan keulakuvamiehen somepäivityksestä.

Sama henkilö ja muut Suomen Q-uskovaiset ovat luvanneet tosin jo vuoden 2020 keväästä asti, että suuri paljastus, awakening-herääminen, puhdistus tai lopullisen taistelun avauspoksahdus nähdään parin viikon sisällä.

Toistaiseksi nämä hullut päivät ovat vaivihkaa siirtyneet vain eteenpäin, ilman selityksiä, mutta nyt siis ennen 20.1. tapahtuvaa Bidenin virkaanastujaistilaisuutta tapahtuu taas ihan varmasti jotain isoa Q-rintamalla.

Tässä mielessä Q-lahko toimii kuin mikä tahansa maailmanlopun kultti: luvattua H-hetkeä voidaan siirtää jatkuvasti vaikka vuosia eteenpäin, ja silti opetuslapset seuraavat perässä.

Joe Biden tilasi paikalle Antifan näyttelijät, jotka valtasivat kongressirakennuksen

Koko eilisessä Washingtonin mellakassa oli kyse vain harhautuksesta. Tunnetun suomalaisen vaihtoehtohoitogurun ja entisen televisiojuontajan mukaan kongressirakennuksen valtauksen lavastivat vasemmistolaisen Antifa-liikkeen kannattajat.

© Kuvakaappaus entisen TV-julkkiksen somepostauksesta

Todisteena tästä kerrotaan, että mellakassa nähty sarvipäinen Q-liikettä edustanut hahmo on ammatiltaan näyttelijä, ja hänet on nähty aiemmin Black Lives Matter -mielenosoituksessa.

Tämä pitää paikkansa: arizonalaismies on ollut BLM:ssa vastamielenosoittajana huutamassa Q-iskulauseita, ja moni suomalainen Q-verkkokeskustelija on jakanut hänen kuviaan somessa aiemmin  – mutta harva heistä näyttää enää muistavan tätä.

Luulisi, että arizonalaista pitkän linjan Q-aktivistia harmittaa nyt kuin pientä oravaa, että oma faniporukka leimaa hänet pahan Antifan edustajaksi.

© Kuvakaappaus

Palstoille on alkanut toki tulla myös järj.. anteeksi, epäilyksen ääniä, mutta kiihkouskovaisten tavoin nämä torpataan nopeasti, yleensä netistä löytyvillä amerikkalaisilla videolinkeillä. Katso tästä niin näet mikä on totuus!

Varapresidentti Pence sai Kiinalta rahaa

Miksi sitten Yhdysvaltain nykyinen varapresidentti Mike Pence kieltäytyi tottelemasta esimiestään ja vahvisti Joe Bidenin valinnan? Tähänkin löytyy Q-väeltä kätevä selitys. Hän toimii nyt Kiinan maksamana agenttina.

© Kuvakaappaus

Tai oikeammin ensimmäinen miljoonia dollareita sisältävä rahakuori on sujautettu hänen vaimolleen pari vuotta sitten presidentti George Bushin hautajaisissa – koska tästäkin tapahtumasta löytyy video.

Yksi Yhdysvaltain ja Suomen Q-porukan perusväitteistähän on ollut, että Bidenin voitto (jota ei siis tapahdu, ei ikinä) muuttaisi Yhdysvallat jo parissa kuukaudessa Kiinan vasallivaltioksi. Keskeiset Bidenin taustavaikuttajat kun ovat kuulemma kokonaan Kiinan ja muiden kommunistien taskussa.

Samoista lähteistä kumpuavaa Kiina-narratiivia toistivat tänään torstaina myös jotkut suomalaiset populistipoliitikot, joko läpällä tai tosissaan.

Tavallisten fakta-allergisten ihmisten uskonto – josta on apua politiikalle

© Kuvakaappaus

Mitä väliä pienehkön, todellisuutta vierastavan joukon somekihinällä sitten on, siis muuten kuin huumorimielessä?

Q-lahko on kasvanut muutamassa vuodessa meilläkin satojen sometykkääjien joukkoharhaksi, paljon suuremmaksi kuin mihin esimerkiksi Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen uusnatsit ikinä pääsivät. Silti edelleenkään se ei ole saanut Suomessa aikaan suurta henkistä tai fyysistä vaaraa muille kuin omille kannattajilleen.

Eikä eduskuntataloakaan tuskin ihan ensi viikolla vallata.

Lahkon huolestuttavuus piileekin sen välinearvossa: kuka tai ketkä onnistuvat ensimmäisenä hyödyntämään näitä sokeita uskovaisia omassa toiminnassaan.

Seura kertoi jo viime kesänä monessa jutussaan, miten Q-lahkon kanssa flirttailu viehättää populistipoliitikkoja ja muita yhteiskunnallisesta epäjärjestyksestä tai kaaoksesta hyötyviä vaikuttajia.

Suomessa Q-väkeä on näkynyt etenkin Fixit-euroeroa vaativissa tai koronarajoituksia vastustavissa mielenosoituksissa. Fixit tuntuu olevan myös perussuomalaisten lempilapsihankkeita.

Siinä mielessä tämä joukko onkin erittäin hyvää vaali- tai aatekarjaa: kun sen saa taakseen, mitkään vastaansanovat faktat eivät tunnu uskovaisten päätä kääntävän.

Kaikkia näitä edelläkuvattuja somepostauksia kirjoittavat tavalliset suomalaiset ihmiset, omilla nimillään ja tunnistettavilla profiileillaan.

Mukana on rakennusmiehiä, kuntosaliyrittäjiä, ravintoterapeutteja, perhepäivähoitajia, jokunen sairaseläkeläinen, sekä viime päivien postausten perusteella erityisen runsaasti sisäilma- ja erityisherkkyysongelmista kärsineitä ihmisiä.

Yhteistä kaikille on allergia ikäviä tosiasioita kohtaan – ja ainakin halu muuttaa maailmaa oman vinksahtaneen uskontonsa mukaiseksi.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Lue myös

Mainos

Mainos

Kommentointi

Täytyy olla jonkin verran puolihörhö itsekin, että vaivautuu kirjoittamaan blogin moisesta.
Blogisti kai luuli paljastavansa suurenkin salaisuuden siitä, että yli 300 miljoonaisessa kansassa saattaa olla joitakin samanlaisia pikkaisen vajaalla käyviä?

Ismo, varmaan huomasit, että kommentit olivat suomeksi. Vai meinasitko, että USA:n antifan agentit kirjoittelevat hämäysmielessä suomeksi?

Hoi Ismo!
Et siis taaskaan lukenut juttua, et tainnut edes ymmärtää otsikkoa.
Silti pitää kommentoida, miksi? Koska trollaus.

Kyse tässä on suomalaisista hörhöistä, persuista ja muista huuhaahan langenneista. Viimeksi kun katsoin, meitä suomalaisia oli vielä alle kuusi miljoonaa.

Onko Suomessa jo 300 miljoonaa ihmistä? 🙂

Ismolle tiedoksi ettei Suomessa ole 300 miljoonaa ihmistä.

Trump on kaksoiolento, oikea Trump on alieneiden tutkittavana. Miksi tästä ei puhuta!
Äh, ei musta ole keksimään salaliittoja, keksikää parempi.

Hyvä, että tuodaan esiin tätä vaarallista hulluttelua sen ansaitsemassa valossa. Kultin sisällä ei pahemmin keskitytä näkemään oman päädyn ristiriitaisuuksia taikka reflektoimaan sen oman uskomuksen järjellisyyttä. Tällaiset joukkopsykoosit eivät hälvene itsestään, vaan kyllä niitä on kyseenalaistettava.

Valitettavasti tällaiseen uskovia löytyy jokaisesta ystäväpiiristä. Heidän auttaminen on erittäin vaikeaa, koska he eivät suostu uskomaan tietoon, joka on peräisin ns. valtamediasta tai virallisilta tahoilta.

Mun lähipiirissäni on yksi Q-anonismiin uponnut, aiemmin harmiton, harras kristitty joka ei ole juurikaan yleissivistäviä kouluja käynyt. Huomasin muutoksensa kun pitkästä aikaa nähtiin.
Nyt kun jumalanpalveluksia ei pidetä ja sosiaalinen elämä on seis, hän on uponnut Qanoniin. Radikalisoitunut. On vaan tietokoneella ja jotenkin hiljaisempi. Hokee vaan, että miten paljon on vääryyttä ja kauheutta.

Saarnasi Trumpin oikeudesta ja siitä että kaikki on huijausta, että Biden muka teloitetaan ja niin edespäin. Emme voi keskustella, kun emme usko samoihin uutislähteisiin edes.
Pelkään tämän tuttuni järken puolesta ja olen huolissani voiko häntä turvallisesti jatkossa nähdä.

Meillä tuli riitaa ja nyt ei voida keskustella kuin säästä, koska hänen jutut ovat niin negatiivisia ja uhkakeskeisiä. Niistä tulee minulle paha olo. Olen lukenut ja kouluja käynyt ihminen.
Välillä tuntuu että medialukutaitoa pitäisi opettaa aikuisillekin.

”Poliisi poseerasi antifan kanssa selfieitä varten”. Juu niin varmaan! Aika kaukaa haettua. Tähän saakka poseeranneet ja kaveeranneet lähinnä laitaoikeistoa, niin melkoisia valaistumisia olis saanut sattua, että sympatiat olis noin rajusti muuttuneet.

Kiinalaiset ovat oikeasti Trumpin takana, koska he yhdessä venäläisten kanssa hyötyvät taloudellisesti ja maailman mahtia tavoitellessaan eniten tilanteesta jossa Donald J Kvak sekoaa tyystin ja ajaa maansa sisällissotaan.

Ystäväni on ollut Qanon teorioiden pauloissa pitkään. Seurasin hänen jakamiaan kansainvälistä Q-materiaalia. Näin päivittäin järkyttäviä uhkakuvia ja suuria valheita maailman tilasta ja erityisesti valtamediasta ja demokraattisten valtioiden tärkeistä instituutioista. Eri Euroopan maiden hallituksia uhkailtiin epämääräisesti. Ahdistavinta oli kuulla , että ”jotain suurta ” oli tapahtumassa lähitulevaisuudessa. Alkoi pelottaa. En voinut ilmoittaa mihinkään kun kaikki näytti olevan hämärän peitossa.
Kun pandemia iski, alkoi Suomessakin valtava väärän terveystiedon levittämisen kampanja Amerikan malliin. Amerikkalaisten Trump liikkeen ympärille ryhmittyneet lääkärit suolsivat USA:ssa verkkoon videoita, joista sittemmin osa poistettiin disinformaation levittäjinä. Yksi liikeen lääkäri oli Capitoliin tunkeutujien joukossa ja nyt pidätettynä. Suomessa voi päätyä Qanonin tai ainkain voimakkaan yhteiskunnallisen ääriaatten pauloihin mm. jonkun karismaattisen liikkeen verkkosivujen kautta tai jonkun koronatietoa levittävän verkkosivun kautta. Alussa ei huomaa mitään erikoista, mutta kun etenee sivustolla vierailija huomaakin olevansa voimakkaan aatteellisessa ympäristössä. Viestintä on niin kiemuraista, että väärä tieto ujutetaan ovelasti tieteellisen tiedon sekaan. Lukijaa hämätään taitavasti. Ollaan tiedon vähintäänkin harmaalla alueella. Lukijalle kerrtotaan ,että hänen maailmankuvansa tulee muuttumaan tai että Trump on suuri sankari, jonka sanoma elää edelleen. Näihin teorioihin ja maailmankuviin uponneen ystäväni kanssa ei voi enää keskustella järkevästi mistään todellisesta yhteiskunnallisesta asiasta. Hän on menettänyt työpaikkansa ja monia ystäviä. Kysyisinkin, että kuinka moni on aivopestynä vähätellyt koronaa ja että sen vuoksi joku on sairastunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X