Suomalainen Q-hörhöistö ei luovuta: Trump voitti, Joe Biden on vainaa ja Washingtonissa mellakoivat Antifan näyttelijät

Jaa artikkeliLähetä vinkki

(Päivitetty: )
Teksti:
Petri Korhonen

Tässä niin sanotussa reaalimaailmassa tiedetään, että Joe Biden ja Kamala Harris vahvistettiin torstaina Yhdysvaltain presidentinvaalien voittajiksi, mutta sehän ei takaa että kaikki asiasta kuulleet hyväksyisivät faktoja.

Erityisen hankalaa tosiasioiden ymmärtäminen tuntuu olevan verkon sakeimman pään keskustelupalstoilla ja somen huuhaafoorumeilla, jotka ovat profetoineet jo vaalipäivästä asti Trumpin varmaa ja yhä vaan varmempaa voittoa. Eikä loppua näy.

Suomen innokkaimmat Trump-kannattajat, uskonlahko QAnonin täkäläiset opetuslapset vakuuttavat yhä, että heidän messiaansa Donald J Trump pysyy vallassa seuraavat neljä vuotta.

Tolkun Henkilö ihan vakavissaan luuli vielä syksyllä, että viimeistään vaalituloksen vahvistaminen saisi ihmiset tajuamaan todellisuutta, mutta toisin kävi.

Suomen Trump-hörhöistö on, jos mahdollista, puheidensa perusteella vielä sekavammassa tilassa kuin ennen vaaleja.

 

© Kuvakaappaus

Joe Biden kuoli jo syksyllä, kaksoisolennot hommissa, ja kohta rytisee taas

Trumpin vallassapysyminen johtuu kuulemma paristakin syystä. Joe Biden on kuollut ja korvattu kaksoisolennolla jo jokin aika sitten, joten hänestä ei voi tulla presidenttiä.

Liikkeen kotimaisen pääideologin mukaan Trump ei hävinnyt vaaleja, vaan ihan kohta, ehkä jo muutaman päivän päästä tulee viesti jonkinlaisen maailmanlopun myrskyn alkamisesta.

Silloin aletaan kaikkialla maailmassa yhtä aikaa pidättää Deep Staten eli eliitin pedofiilien edustajia, presidenttejä ja valtionjohtajia.

© Kuvakaappaus Q-porukan keulakuvamiehen somepäivityksestä.

Sama henkilö ja muut Suomen Q-uskovaiset ovat luvanneet tosin jo vuoden 2020 keväästä asti, että suuri paljastus, awakening-herääminen, puhdistus tai lopullisen taistelun avauspoksahdus nähdään parin viikon sisällä.

Toistaiseksi nämä hullut päivät ovat vaivihkaa siirtyneet vain eteenpäin, ilman selityksiä, mutta nyt siis ennen 20.1. tapahtuvaa Bidenin virkaanastujaistilaisuutta tapahtuu taas ihan varmasti jotain isoa Q-rintamalla.

Tässä mielessä Q-lahko toimii kuin mikä tahansa maailmanlopun kultti: luvattua H-hetkeä voidaan siirtää jatkuvasti vaikka vuosia eteenpäin, ja silti opetuslapset seuraavat perässä.

Joe Biden tilasi paikalle Antifan näyttelijät, jotka valtasivat kongressirakennuksen

Koko eilisessä Washingtonin mellakassa oli kyse vain harhautuksesta. Tunnetun suomalaisen vaihtoehtohoitogurun ja entisen televisiojuontajan mukaan kongressirakennuksen valtauksen lavastivat vasemmistolaisen Antifa-liikkeen kannattajat.

© Kuvakaappaus entisen TV-julkkiksen somepostauksesta

Todisteena tästä kerrotaan, että mellakassa nähty sarvipäinen Q-liikettä edustanut hahmo on ammatiltaan näyttelijä, ja hänet on nähty aiemmin Black Lives Matter -mielenosoituksessa.

Tämä pitää paikkansa: arizonalaismies on ollut BLM:ssa vastamielenosoittajana huutamassa Q-iskulauseita, ja moni suomalainen Q-verkkokeskustelija on jakanut hänen kuviaan somessa aiemmin  – mutta harva heistä näyttää enää muistavan tätä.

Luulisi, että arizonalaista pitkän linjan Q-aktivistia harmittaa nyt kuin pientä oravaa, että oma faniporukka leimaa hänet pahan Antifan edustajaksi.

© Kuvakaappaus

Palstoille on alkanut toki tulla myös järj.. anteeksi, epäilyksen ääniä, mutta kiihkouskovaisten tavoin nämä torpataan nopeasti, yleensä netistä löytyvillä amerikkalaisilla videolinkeillä. Katso tästä niin näet mikä on totuus!

Varapresidentti Pence sai Kiinalta rahaa

Miksi sitten Yhdysvaltain nykyinen varapresidentti Mike Pence kieltäytyi tottelemasta esimiestään ja vahvisti Joe Bidenin valinnan? Tähänkin löytyy Q-väeltä kätevä selitys. Hän toimii nyt Kiinan maksamana agenttina.

© Kuvakaappaus

Tai oikeammin ensimmäinen miljoonia dollareita sisältävä rahakuori on sujautettu hänen vaimolleen pari vuotta sitten presidentti George Bushin hautajaisissa – koska tästäkin tapahtumasta löytyy video.

Yksi Yhdysvaltain ja Suomen Q-porukan perusväitteistähän on ollut, että Bidenin voitto (jota ei siis tapahdu, ei ikinä) muuttaisi Yhdysvallat jo parissa kuukaudessa Kiinan vasallivaltioksi. Keskeiset Bidenin taustavaikuttajat kun ovat kuulemma kokonaan Kiinan ja muiden kommunistien taskussa.

Samoista lähteistä kumpuavaa Kiina-narratiivia toistivat tänään torstaina myös jotkut suomalaiset populistipoliitikot, joko läpällä tai tosissaan.

Tavallisten fakta-allergisten ihmisten uskonto – josta on apua politiikalle

© Kuvakaappaus

Mitä väliä pienehkön, todellisuutta vierastavan joukon somekihinällä sitten on, siis muuten kuin huumorimielessä?

Q-lahko on kasvanut muutamassa vuodessa meilläkin satojen sometykkääjien joukkoharhaksi, paljon suuremmaksi kuin mihin esimerkiksi Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen uusnatsit ikinä pääsivät. Silti edelleenkään se ei ole saanut Suomessa aikaan suurta henkistä tai fyysistä vaaraa muille kuin omille kannattajilleen.

Eikä eduskuntataloakaan tuskin ihan ensi viikolla vallata.

Lahkon huolestuttavuus piileekin sen välinearvossa: kuka tai ketkä onnistuvat ensimmäisenä hyödyntämään näitä sokeita uskovaisia omassa toiminnassaan.

Seura kertoi jo viime kesänä monessa jutussaan, miten Q-lahkon kanssa flirttailu viehättää populistipoliitikkoja ja muita yhteiskunnallisesta epäjärjestyksestä tai kaaoksesta hyötyviä vaikuttajia.

Suomessa Q-väkeä on näkynyt etenkin Fixit-euroeroa vaativissa tai koronarajoituksia vastustavissa mielenosoituksissa. Fixit tuntuu olevan myös perussuomalaisten lempilapsihankkeita.

Siinä mielessä tämä joukko onkin erittäin hyvää vaali- tai aatekarjaa: kun sen saa taakseen, mitkään vastaansanovat faktat eivät tunnu uskovaisten päätä kääntävän.

Kaikkia näitä edelläkuvattuja somepostauksia kirjoittavat tavalliset suomalaiset ihmiset, omilla nimillään ja tunnistettavilla profiileillaan.

Mukana on rakennusmiehiä, kuntosaliyrittäjiä, ravintoterapeutteja, perhepäivähoitajia, jokunen sairaseläkeläinen, sekä viime päivien postausten perusteella erityisen runsaasti sisäilma- ja erityisherkkyysongelmista kärsineitä ihmisiä.

Yhteistä kaikille on allergia ikäviä tosiasioita kohtaan – ja ainakin halu muuttaa maailmaa oman vinksahtaneen uskontonsa mukaiseksi.

X