Alex Jones kiusasi murhattujen lasten vanhempia ja tuomittiin miljardin dollarin korvauksiin – dokumentit kertovat pahojen miesten häikäilemättömyydestä

”Alex Jones on luonut omaisuuden totaalisella pahuudella”, TV-maailman tuottaja Onnimanni Liukkonen kirjoittaa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnimanni Liukkonen on TV-maailman tuottaja.

"Alex Jones on luonut omaisuuden totaalisella pahuudella", TV-maailman tuottaja Onnimanni Liukkonen kirjoittaa.
Teksti:
Onnimanni Liukkonen

Alex Jones tunnetaan salaliittoteorioita levittävänä sikailijana. Hänen vauhkoilulleen voisi jopa nauraa, mutta ei kannata. Hän on luonut omaisuuden totaalisella pahuudella.

HBO Maxilta löytyvässä dokumentissa The Truth vs. Alex Jones kerrotaan Jonesin likaisimmasta tempusta. Vuonna 2012 Sandy Hookin koulussa tapettiin 28 ihmistä, joista 20 oli 6–7-vuotiaita lapsia. Surun keskellä elävien vanhempien tuskaa lisäsi se, että Jones väitti koko tapausta hallituksen lavastamaksi. Hän pilkkasi rankasti lapsensa menettäneitä vanhempia.

Dokumentissa nähtävissä oikeudenkäynneissä Jones saa ansaitsemansa rangaistuksen, lähes miljardin dollarin korvausmaksut.

Alex Jones ja muut sikailijamiehet satimeen

Areenasta löytyvä dokumentti Minä olen Andrew Tate näyttää, millaista maskuliinisuus on, kun miehekkyys käsitetään väärin. Brittiläisen potkunyrkkeilijän ja somepersoonan Andrew Taten kiinni jääminen ei ole yllätys. Dokumentissa nähdään, kun hän laukoo sikailunsa ihan suoraan. Väkivaltaisissa videoissa hän lyö naista. Miehekästä.

Tuottaja Harvey Weinstein sai sikailla vuosikausia, koska hänellä oli valtaa. Kun pato murtui vuonna 2017, uskalsivat naiset kertoa sikailijamiesten käytöstavoista.

Sen jälkeen moni muukin on jäänyt kiinni.

Lue myös: Andrew Tate puhuu itsensä pussiin raivoa nostattaneessa dokumentissa

X