Loistava brittisarja Wreck on sekoitus huumoria ja jännitystä

Koukuttavasti kirjoitettu Wreck sijoittuu risteilyalukselle. Henkilögalleria koostuu toinen toistaan herkullisemmista tyypeistä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Wreck-brittisarjan ensimmäinen kausi nähdään TV2:lla 29.5. alkaen, toinen kausi starttaa 6.6. Kuva sarjan kakkoskaudelta.

Koukuttavasti kirjoitettu Wreck sijoittuu risteilyalukselle. Henkilögalleria koostuu toinen toistaan herkullisemmista tyypeistä.
Teksti:
Henri Waltter Rehnström

Jo kotimainen M/S Romantic osoitti, miten kiehtova miljöö risteilyalus voi olla draaman tapahtumapaikkana. Loistava brittisarja Wreck liikkuu niin sanotusti samoilla vesillä. Mutta matkustajien sijaan tarinan keskiössä on tällä kertaa laivahenkilökunta.

Nuori Jamie (Oscar Kennedy) pestautuu salanimen turvin töihin loistoristeilijälle. Hänen olisi tarkoitus tutkia aluksella kadonneen siskonsa tapausta. Jamie törmää kuitenkin synkkiin salaisuuksiin, joita varustamo yrittää kaikin tavoin peitellä.

Koukuttavasti kirjoitettu Wreck on sekoitus huumoria ja jännitystä. Henkilögalleria koostuu toinen toistaan herkullisemmista tyypeistä, joissa korostuvat kiehtovasti sukupuolet, eri seksuaali-identiteetit ja etninen tausta.

Sarjan risteilyalus on kuin moderni monikulttuurinen maailma pienoiskoossa. Se on keskellä merta seilaava suljettu tila, jossa kaikkien on vain tultava toimeen.

Yle esittää aluksi sarjan ensimmäisen kauden uusintana. Toisen tuotantokauden uudet jaksot alkavat 6. kesäkuuta.

Wreck, keskiviikko 29.5. klo 23.05, TV2 

Lue myös: Scream Queens -kauhukomediasarja pureutuu osuvasti niin etnisyyttä, sukupuolta, seksuaalisuutta kuin luokkayhteiskuntaa koskeviin kysymyksiin

X