Kierrätysmuoti kiinnostaa Noora Hautakangasta – Entinen Miss Suomi ryhtyi yrittäjäksi

Vuoden 2007 Miss Suomi Noora Hautakangas avasi kierräysmuotiin keskittyvän Relove-myymälän. Seura vieraili liikkeen kutsuvierasavajaisissa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

”Muutimme alkuvuodesta uuteen asuntoon tähän viereen”, yrittäjä Noora Hautakangas iloitsi vierellään kihlattu Eero Ukkonen.

Vuoden 2007 Miss Suomi Noora Hautakangas avasi kierräysmuotiin keskittyvän Relove-myymälän. Seura vieraili liikkeen kutsuvierasavajaisissa.
(Päivitetty: )
Teksti: Linda Martikainen

Vuoden 2007 Miss Suomi Noora Hautakangas teki pitkiä päiviä ennen kun sai avattua toisen kierräysmuotiin keskittyvän Relove-myymälän Helsingin Fredrikinkadulle.

Kierrätystä noudattavassa life style -konseptissa mukana on myös Hautakankaan kihlattu, Eero Ukkonen. Yrittäjän elämä on ollut rankkaa, mutta Hautakangas ei valita.

”Itse olen tähän lähtenyt ja nautin joka hetkestä. Ei minusta ole enää perusduuneihin. Saan tehdä tätä yhdessä mieheni kanssa, alkuvuodesta olemme olleet myös yhtiökumppaneita ihan paperilla. On ihanaa tehdä tätä kimpassa. Muuten näkisimme toisiamme paljon vähemmän”, Hautakangas kertoi liikkeen kutsuvierasavajaisissa.

Parin elämää sulostuttaa kahdeksanvuotias yorkshirenterrieri Wallu, joka on parin silmäterä.

Perheenlisäystä ei ole toistaiseksi näköpiirissä.

”Tulee kun on tullakseen”, Hautakangas totesi.

”Hautakangas täyttää maaliskuussa 35 vuotta. Se tuntuu ex-missistä kauhealta.

”15 vuotta viiteenkymppiin! Nyt pitää ehtiä elää.”

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X