Maija-Liisa Peuhu lähtee Salatut elämät -sarjasta 25 työvuoden jälkeen – Työn parhaita puolia oli Ulla Taalasmaan tunnettuus: ”Sain puheluita faneilta, joiden itku ei tyrehtynyt”

Näyttelijä Maija-Liisa Peuhua pidettiin aluksi liian vanhana Salattuihin elämiin. Nyt hän jättää sarjan 82-vuotiaana 25 vuoden jälkeen.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Maija-Liisa Peuhu haluaa käsitellä ikäpolvensa asioita tulevissa näyttelijän töissään. ”Salatut elämät -sarjassa kukaan ei pääse vanhenemaan normaalisti.”

Näyttelijä Maija-Liisa Peuhua pidettiin aluksi liian vanhana Salattuihin elämiin. Nyt hän jättää sarjan 82-vuotiaana 25 vuoden jälkeen.
(Päivitetty: )
Teksti:
Pirjo Kemppinen

Alku oli koukuttava. Poliisiauto kurvasi kerrostalon eteen kuvitteellisella Pihlajakadulla. Lainvalvojat murtautuivat asuntoon, jonka lattialla makasi ruumis. Tyyne Puustisen murhamysteeri aloitti Suomen pitkäaikaisimman päivittäissarjan Salatut elämät 25 vuotta sitten. Sarjan ensimmäisen repliikin lausui talonmiehen rouva Ulla Taalasmaata näytellyt Maija-Liisa ­Peuhu, 82, johdattaessaan poliisit Puustisen asuntoon.

”Siis minähän en valita, pois se minusta”, alkoivat vuorosanat.

Nyt on viimeisen repliikin aika. Maija-Liisa Peuhu jättää sarjalle jäähyväiset.

Ulla Taalasmaa ei kuole, eikä Maija-Liisa aio jäädä eläkkeelle, joten mitä seuraavaksi? Sitä Maija-Liisa ei vielä tiedä. Sen sijaan hänellä on viesti kaikille vastauksia pohtiville.

Koulutus velvoitti osallistumaan Salatut elämät -sarjaan

Maija-Liisa Peuhu oli näytellyt teatterilavoilla 36 vuotta, kun hänet pyydettiin koekuvaukseen Ulla Taalasmaan roolia varten. Salatut elämät -sarjan ohjelmaidea oli uusi, joten hän kysyi teatterikoulussa yhtä aikaa opiskelleen näyttelijä Tarja-Tuulikki Tarsalan mielipidettä.

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu

X