Marianne Heikkilän talo on tyhjentynyt lapsista: ”Ihan uusi elämänvaihe 30 vuoden jälkeen”

Marianne Heikkilä oli pitänyt elämänsä ensimmäisen kesäloman. ”Olen mentorina monelle nuorelle”, ahkerasti vapaaehtoistöitä tekevä Heikkilä kertoi.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Marianne Heikkilä oli pitänyt elämänsä ensimmäisen kesäloman. ”Olen mentorina monelle nuorelle”, ahkerasti vapaaehtoistöitä tekevä Heikkilä kertoi.
(Päivitetty: )
Teksti: Linda Martikainen

Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä on suuren elämänmuutoksen keskellä.

Heikkilän tytär muutti muutama viikko sitten omaan asuntoon ja nyt talo on tyhjentynyt lapsista.

”On orpo olo. Ihmettelemme nyt kaikkien niiden neliöiden kanssa, että mitä me oikein teemme. Ihan uusi elämänvaihe kolmenkymmenen vuoden jälkeen. Sopeutumista riittää”, Heikkilä kertoi Marian paratiisi -elokuvan kutsuvierasensi-illassa Helsingin Tennispalatsissa.

Menneenä kesänä Heikkilän tytär oli ollut vaihto-oppilaana Ranskassa. Samalla perhe teki yhdessä ensimmäisen ulkomaan matkansa.

”Olemme aina lähimatkailleet, mutta nyt olimme tyttäremme toiveesta Nizzassa kaksi viikkoa”, Heikkilä kertoi.

Vapaa-ajan lisääntyessä Heikkilä on ottanut paljon mieluisia vapaaehtoishommia sekä miettinyt mitä kaikkea voisi tulevaisuudessa tehdä. Palkkatöitä on kuitenkin tehtävä vapaaehtoistyön lisäksi.

”Elätän meidän äitiä, joka on nyt 75-vuotias ja asuu Lieksassa. Isä on puolestaan juuri päässyt hoitokotiin. Näinhän tämä elämän kiertokulku menee”, Heikkilä totesi.

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X