Isoäitiys toi Pirkko Mannolan arkeen tasapainoilun tarvetta: ”Tyttäreni on vähän sitä mieltä, että voisin vähentää töitä ja keskittyä mieluummin lapsenlapsiin”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Pirkko Mannola
Näyttelijä-laulaja Pirkko Mannola pitää syysflussan kaukana muun muassa vitamiineilla. ”Niitä otan nyrkkikaupalla.” © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Seura tapasi laulaja-näyttelijä Pirkko Mannolan meikkitaiteilija Raili Hulkkosen By Raili -meikkisarjan lanseerauksessa Aallonkulmassa Helsingissä.

”Raili on luottoihmiseni kaikessa! Käymme yhdessä lenkeillä ja olemme joka päivä yhteyksissä. Raili on suuri ihanteeni siinä, mitä hän tekee ja miten jaksaa. Hän on ihmistuntija”, totesi laulaja-näyttelijä Pirkko Mannola meikkitaiteilija Raili Hulkkosen By Raili -meikkisarjan lanseerauksessa Aallonkulmassa Helsingissä.

80 vuotta täyttänyt Mannola aloittaa syksyllä omat lauluiltansa.

”Olen rohkeasti lähtenyt tekemään tällaista. Managerini Tommi Liimatainen kutsuu sitä komeasti 80-vuotisjuhlakonsertiksi, mutta minusta se on pieni lauluiltama.”

Mannola tasapainoilee työn teon ja isoäitiyden välillä. Lapsenlapset ovat nyt 6- ja 3-vuotiaita.

”Olen varmaan aika huono isoäiti. Ruotsissa asuva tyttäreni on vähän sitä mieltä, että voisin vähentää töitä ja keskittyä mieluummin lapsenlapsiin. Mä nyt vielä teen töitä kun tykkään ja jaksan tehdä. Lapset ovat kyllä ihania ja niin energisiä.”

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X