Millaisia muistoja sinulla on presidentti Sauli Niinistöstä? Haluaisitko lähettää hänelle terveisiä? – Vastaa kyselyyn ja osallistu kirja-arvontaan!

Mikä presidentti Niinistön tempaus on jäänyt erityisesti mieleen hänen valtakaudeltaan? Vastaa ja voit voittaa uutuuskirjan!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Presidentin toimikausi on kuusi vuotta. Sama henkilö voidaan valita presidentiksi enintään kahdeksi peräkkäiseksi toimikaudeksi.

Mikä presidentti Niinistön tempaus on jäänyt erityisesti mieleen hänen valtakaudeltaan? Vastaa ja voit voittaa uutuuskirjan!
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Valta vaihtuu Mäntyniemessä 12 vuoden jälkeen, kun presidentti Sauli Niinistö viettää viimeisiä viikkojaan tasavallan presidenttinä ja Alexander Stubb astuu virkaan 1. maaliskuuta.

Sauli Väinämö Niinistö on Suomen tasavallan 12. presidentti. Hän ryhtyi toimeen 1. maaliskuuta 2012 ja hänet valittiin uudelleen tasavallan presidentiksi tammikuussa 2018. Toinen kausi alkoi 1.2.2018.

Presidentti Niinistö solmi vuonna 2009 avioliiton Jenni Haukion kanssa ja heille syntyi poika, Aaro, vuonna 2018. Lisäksi presidentti Niinistöllä on kaksi aikuista poikaa aikaisemmasta avioliitosta.

Mikä hetki sykähdytti presidentti Sauli Niinistön valtakausilta?

Millaisia muistoja sinulla on Niinistöstä presidenttinä? Oletko kohdannut hänet henkilökohtaisesti tai onko joku Niinistön puhe liikuttanut sinua erityisesti? Mikä Niinistön tempaus on jäänyt erityisesti mieleen hänen valtakaudeltaan? Millaisia terveisiä haluaisit lähettää Niinistölle?

Etsimme lukijoiltamme mieleen painuneimpia hetkiä Sauli Niinistön presidenttikausilta. Kerro kokemuksistasi ja osallistu kirjapalkinnon arvontaan. Olet mukana uutuuskirjan arvonnassa, kun vastaat 20.3.2024 mennessä.

Kiitos, tämä kysely on jo päättynyt.

Lue myös: Tohtori Jenni Haukio loi itse toimenkuvansa – Presidentin puolison tehtävästä hän on suoriutunut toiveidensa mukaisesti: ”En tekisi mitään toisin”

Tohtori Jenni Haukio on presidentin puoliso.
Tohtori Jenni Haukio ei tunne haikeutta presidenttikauden lähestyessä päätöstään. ”Elämästä tulee rauhallisempaa ja varmasti jonkin verran yksityisempää, mikä on tervetullutta”, hän sanoo. © Tommi Tuomi
X