Tässä on presidentin poika, Aaro Niinistö! Katso hellyttävä kuva Saulin polvella istuvasta kuopuksesta ja Lennu-koirasta

Tasavallan presidentti julkaisi lempeän kuvan, jossa kuusi kuukautta vanha Aaro-poika esiintyy julkisesti ensimmäistä kertaa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

© KUVAKAAPPAUS: TWITTER.COM Sauli Niinistö julkaisi kuvan Twitter-tilillään.

Tasavallan presidentti julkaisi lempeän kuvan, jossa kuusi kuukautta vanha Aaro-poika esiintyy julkisesti ensimmäistä kertaa.
(Päivitetty: )
Teksti:
Karoliina Kanerva

Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö on julkaissut ensimmäisen kuvan yhteisestä lapsesta puoliso Jenni Haukion kanssa. Presidentti jakoi kuvan Twitter-sivuillaan.

Kuuden kuukauden ikäinen Aaro poseeraa iloisesti hymyillen isänsä polvella, kun toisella polvella ihmettelee perheen lemmikkikoira, Lennu.

”Lauletaanko?” lukee Aaron puhekuplassa viitaten isänsä merkkipäivään.

”Kiitos kaikista muistamisista!” presidentti vastaa.

Syntymäpäiväsankarin lahja kansalle

Sauli Niinistö viettää tänään 70-vuotissyntymäpäiviään. Presidentti on ilmoittanut, ettei aio erityisemmin juhlia merkkipäiväänsä.

Niinistön ja Haukion, 41, yhteinen lapsi syntyi 2. helmikuuta 2018. Perheeseen kuuluu myös seitsemän vuoden ikäinen koira Lennu, joka on kerännyt suosiota erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Sauli Niinistö kättelee Lennu-koiransa kanssa.

Presidentti kättelee Lennu-koiraansa vuonna 2014. © MARJO TYNKKYNEN / OTAVAMEDIA

Lämpimästä rakkaustarinasta vauvailoon

Niinistö ja Haukio avioituivat vuonna 2009 piilossa pidetyn seurustelun vietyä parin alttarille. Vuonna 2011 perheeseen liittyi koira, ja kuusi vuotta myöhemmin kanslian sivut kaatuivat, kun pari ilmoitti perheen kasvavan toisenlaisella jäsenellä.

Runojen ystävä Jenni Haukio on toiminut Seuran kolumnistina jo usean vuoden ajan. Kun Aaro-vauva syntyi, lukijat onnittelivat paria kirjoittamalla niin kauniita onnitteluviestejä kuin runojakin.

”Toivoimme ja odotimme kauan, saimme valtakunnan vauvan!” eräs lukija kirjoitti.

X