Tyylituomari: Kaisa Liski – Kiinteistökuningattaren lähiölook

Kiinteistövälittäjä Kaisa Liski avasi eräänä talvipäivänä AudiQ7-maasturinsa takaluukun ja kaivoi sieltä asuntoesittelyä mainostavan kyltin. Hän oli menossa myymään jotain asuntoa jossain korvessa, mikä oli siinä määrin tärkeä mediatapahtuma, että se tallennettiin nauhalle ja esitettiin televisiokatsojille.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kiinteistökuningattarena tunnettu Kaisa Liski on Tyylituomarin mielestä samaan aikaan tavallinen ja poikeuksellinen. Kuva: Pekka Nieminen/Skoy.

Kiinteistövälittäjä Kaisa Liski avasi eräänä talvipäivänä AudiQ7-maasturinsa takaluukun ja kaivoi sieltä asuntoesittelyä mainostavan kyltin. Hän oli menossa myymään jotain asuntoa jossain korvessa, mikä oli siinä määrin tärkeä mediatapahtuma, että se tallennettiin nauhalle ja esitettiin televisiokatsojille.
Teksti:
Sami Sykkö

Kiitos siitä, sillä muuten emme tietäisi, kuinka Suomen kuuluisin kiinteistövälittäjä pukeutuu paukkupakkasessa.

Kiinteistökuningatar Kaisa -ohjelmassa esiintyvän välittäjän tyyli oli mitä mieleenpainuvin. Hän viiletti lumihangessa missikiharat keikkuen, saappaiden stilettokorot tulta iskien, lämmikkeenä turkiskauluksinen toppatakki, joka ulottui vain napaan asti. Katsoja ymmärsi oitis, että kuvaruudussa pörräävä alansa ammattilainen on myös nainen isolla N:llä.

Eikä heitä ole Suomen televisiossa liikaa.

Kaisa näyttää rakastavan höpsöjä hepeneitä ja viittaavan kintaalla suomalaisten suosimalle käytännöllisyydelle: kerrospukeutumiselle, lämpökerrastoille ja huopatossuille. Mutta ei Kaisa olekaan kuin muut suomalaiset.

Hän on tositv-hahmo, jonka jokainen lause on tv-viihdettä. Olemme tulleet niin riippuvaisiksi Kaisasta ja hänen myyntitaidoistaan, että täytyy ihmetellä, miten maassamme saatiin ennen Kaisaa myydyksi yhtään mitään. Kuka muu osaa samalla tavalla diilata ja klousata?

Tosin silläkään ei ehkä ole merkitystä, saako hän esittelemänsä asunnot myytyä. Tärkeämpää on, että Kaisa voi höyrytä aina uuteen kohteeseen, sillä on kiehtovaa katsottavaa, kun ihminen on intohimoinen – Kaisan tapauksessa asunnonvälittäjänä mutta myös pukeutujana.

* * *

Kaisa nimittäin näyttäisi rakastavan muotia. Televisiossa hänellä on aina uudet vaatteet, ja mikä ihaninta, etukäteen on vaikea arvata, mikä on päivän tyyli. Se heittelee ja vaihtelee samalla nopeudella kuin Kaisan esittelemien asuntojen neliömäärät.

Julkisuudessa on ruodittu ikävään sävyyn Kaisan raha-asioita ja maksamattomia veroja. Tv-kasvo on liekittänyt keskustelua paljastamalla olevansa paitsi kiinteistö- myös törsäilykuningatar: vaateostoksilla saattaa kuulemma kulua kuukaudessa satoja, jopa tuhansia euroja.

Kaisa on kertonut hankkivansa toisinaan niin monta kassillista vaatteita yhdellä kertaa, ettei meinaa saada niitä kannettua ulos kaupasta. Löytöjen on kuulemma kerta kaikkiaan pakko muuttaa heti hänen pukeutumishuoneeseensa.

Pukeutumishuoneeseen!

Kaisan koti on televisiokuvissa saattanut näyttää tähtivälittäjän asunnoksi vaatimattomalta, mutta jossain siellä on ilmeisesti piilossa pukeutumishuone. Kyllä kiinteistövälittäjä tietää, mitä nainen välttämättä tarvitsee.

* * *

Kaisa Liski on kiinnostava pukeutuja. Hän ymmärtää, mitkä värit ja kuosit sopivat hänelle. Usein Kaisa verhoutuu vaaleisiin hiuksiinsa sointuviin puuterinvärisiin pukineisiin ja pehmeän naisellisiin kokonaisuuksiin.

Välillä yllä nähdään seksikästä mustaa ja suuriakin kuvioita. Kaikki näyttää pukevan häntä. Tai jos ei pue, häntä kuunnellessa unohtuu miettiä sitä.

Jotain tyylistä kertoo se, että Kaisan käteen sopii yhtä lailla nuorekas muovinen käsilaukku kuin kallis merkkilaukku. Kumpikaan ei sanottavammin pilaa tai kaunista kuvaa.

Hänen tyylissään on myös jotain barbiemaista. Hivenen muovinen ja nukkemainen vaikutelma saattaa syntyä tekoripsistä, irtotukasta ja rakennekynsistä.

Kaisasta ja hänen tyylistään on helppo pitää. Kiinteistökuningatar on kaunis, rempseä, hauska ja häneen on vaivatonta samaistua. Jos matkustatte perjantai-iltaisin lähiöjunissa, löydätte sieltä hänen laillaan laittautuneita matkalla etkoille, diskoteekkiin ja jatkoille.

Ei ihme, että Kaisa on suosittu. On harvinaista olla samaan aikaan tavallinen ja poikkeuksellinen.

[nggallery id=75]

X