Päivän horoskooppi lauantai 11.5. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä lauantai.

Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Ilmassa on kysymysmerkkejä, ja jokin suunnitelma on auki, mikä voi tuskastuttaa sinua. Rentoudu, asiat kääntyvät kuitenkin lopulta kannaltasi parhain päin.

HÄRKÄ

Ihmissuhteet ja sosiaalinen elämä ovat nyt ansaitusti huomiosi keskipisteessä. Panostat rakkauteen ja ystävyyteen, ja saat itsekin suorastaan kylpeä huomionosoituksissa.

KAKSONEN

Kun tiedät mitä haluat, keksit myös keinot, miten voit saada sen. Nyt olet kuitenkin hieman ailahtelevainen, ja mielesi voi muuttua nopeasti. Odota, kunnes olet varma.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Lohikäärme on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Lohikäärmeen vuonna syntyneiden uskotaan olevan siunattuja vauraudella. © iStock

RAPU

Ihmissuhteissa voi olla nyt jännitteitä tai erimielisyyksiä. Syyttelyn tai riitelyn sijaan koeta ymmärtää vastapuolen ajatuksia. Rakentava suhtautuminen avaa solmut.

LEIJONA

Olet nyt hyvin impulsiivinen ja saatat hetken mielijohteesta tehdä asioita tai päätöksiä, joita ihmettelet jälkikäteen itsekin. Hauskuutta ja vauhtia ainakin riittää.

NEITSYT

Olet tavallista rohkeammalla tuulella ja ilmaiset tavallista estottomammin tunteitasi ja toiveitasi. Osaat hurmata, ja sinulla on taito saada muut syömään kädestäsi.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Luovuutesi pyrkii nyt voimakkaasti esiin. Etsi uusia tapoja toteuttaa ja ilmaista itseäsi. Unohda suorittaminen ja pidä rohkeasti hauskaa. Houkuttele ystävät mukaan.

SKORPIONI

Jos jokin asia aiheuttaa sinulle mielipahaa, tuo se esiin rehellisesti mutta rakentavasti. Se kannattaa. Asia selviää ja mielesi valtaavat ilo, vapaus ja kepeys.

JOUSIMIES

Jokin haaveesi ottaa askeleen toteutumistaan kohti. Saat siitä runsaasti lisää itseluottamusta ja puhtia, ja olet valmis näkemään yhä enemmän vaivaa sen eteen.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Saatat nyt saada erikoisiltakin tuntuvia päähänpistoja tai innostuksen puuskia. Perehdy niihin. Ne voivat pitää sisällään jotain parempaa kuin osaat vielä arvatakaan.

VESIMIES

Olet taitava ennakoimaan ja tulkitsemaan tilanteita. Sinua on nyt mahdotonta puijata, sillä olet aina askeleen muita edellä. Saatat pitää hauskaa muiden kustannuksella.

KALAT

Odottamattomat kohtaamiset ovat päivän ehdoton suola, ja etenkin romantiikan nälkäisiä saattaa onnistaa. Muidenkin seuraelämä on mielenkiintoista ja yllätyksellistä.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X