Päivän horoskooppi lauantai 20.4. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä lauantai.

Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Olet nyt elementissäsi paitsi viedessäsi omia hankkeitasi eteenpäin, myös rohkaistessasi muita tavoittelemaan haaveitaan ja venyttämään rajojaan. Inspiroit monia.

HÄRKÄ

Huomion valokiila kohdistuu sinuun, mikä saattaa hieman hämmentää tai jännittää sinua. Hyväksy, että sinussa on nyt aivan erityistä säihkettä, joka vetää muita puoleensa.

KAKSONEN

Vauhdikkuutesi ja innostuneisuutesi ovat nyt omaa luokkaansa, ja onnistut villitsemään muutkin mukaan tempauksiisi. Hankkeissasi ja ideoissasi on erityistä nostetta.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Lohikäärme on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Lohikäärmeen vuonna syntyneiden uskotaan olevan siunattuja vauraudella. © iStock

RAPU

Jokin asia askarruttaa, ja toivoisit löytäväsi sille nopean ratkaisun. Sitä ei kuitenkaan kannata pakottaa tai hoputtaa. Malttia. Asia ratkeaa yllättävällä tavalla.

LEIJONA

Jos teet liikaa asioita vain tehdäksesi vaikutuksen muihin tai ollaksesi mieliksi toisille, se johtaa ennen pitkään mielialasi laskemiseen. Tee jotain omaksi iloksesi.

NEITSYT

Olet nyt tavallista rohkeampi ja luovempi, ja innostut hieman irrottelemaankin. Löydät uusia puolia ja voimavaroja itsestäsi ja onnistut samalla pitämään hauskaa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Oikeudentajusi on korostunut, ja reagoit kärkkäästi jos todistat jotain, mikä sotii sitä vastaan. Se, joka saa sinut puolelleen, on onnekas. Saat epäkohtia korjattua.

SKORPIONI

Jos jossain ihmissuhteessasi on jännitteitä tai toraa, tee kaikkesi asian ratkaisemiseksi. Kun paine hellittää, huojennus on suuri, ja ilo ja riemu palaavat elämääsi.

JOUSIMIES

Olet energinen, utelias ja elämyshakuinen, ja panet itsesi rohkeasti likoon. Nautit rehellisestä ajatustenvaihdosta, ja kiihkeistä väittelyistä saat vain lisää virtaa.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Jos kotona tai ihmissuhteissasi on jotain hoitamista vaativaa, nyt on oikea päivä kääriä hihat ja ryhtyä tuumasta toimeen. Osaat valita oikeat sanat ja toimintatavat.

VESIMIES

Pinnallinen meno ja seura ärsyttävät sinua. Rimasi on korkealla ja vaadit laatua ja aitoutta kaikessa, mihin käytät aikaasi ja energiaasi. Sinua on vaikea miellyttää.

KALAT

Elät vahvasti tässä ja nyt, etkä kanna turhaa huolta huomisesta. Saatat intoutua tekemään heräteostoksia tai heittäytymään mukaan yllättäviin ehdotuksiin. Hauskaa on.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X