Päivän horoskooppi keskiviikko 17.4. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä keskiviikko.

Teksti:
Paula Joentaus

Päivän horoskooppi keskiviikko 17.4. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

OINAS

Olet muiden huomion kohteena ja saat osaksesi monenlaisia ehdotuksia ja lähestymisyrityksiä. Ne voivat olla luonteeltaan romanttisia tai muuhun kumppanuuteen liittyviä.

HÄRKÄ

Kohtaamisissa on nyt erityistä sähköä. Sinusta huokuu karismaa ja vetovoimaa, jota muiden on mahdotonta vastustaa. Romanssia haikailevan kannattaa olla aloitteellinen.

KAKSONEN

Mielesi työstää jotain asiaa, ja sinun voi olla vaikea sietää prosessin hitautta. Kiirehtimisestä ei kuitenkaan olisi mitään hyötyä. Sen sijaan kärsivällisyys palkitaan.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Lohikäärme on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Lohikäärmeen vuonna syntyneiden uskotaan olevan siunattuja vauraudella. © iStock

RAPU

Ihmissuhteet nousevat keskiöön. Joku läheisesi voi kokea tulleensa laiminlyödyksi ja kaivata enemmän yhteistä aikaa. Sinullekin tekee hyvää rentoutua rakkaittesi kanssa.

LEIJONA

Ilma on sakeanaan romantiikkaa, ja jokin kohtaaminen voi saada kipinät sinkoilemaan. Jos kohdallesi osuu kiehtova henkilö, on turha esittää vaikeasti tavoiteltavaa.

NEITSYT

Olet aktiivinen ja vireä sekä fyysisesti että mieleltäsi. Saatat tehdä rohkeasti aloitteen tutustuaksesi uuteen ihmiseen tai asiaan tai innostua vaihtamaan maisemaa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Sosiaalinen elämäsi on vilkasta ja antoisaa, ja olet tarmokas järjestämään erilaisia kokoontumisia ja aktiviteetteja. Osaat taitavasti saattaa oikeat ihmiset yhteen.

SKORPIONI

Jos olet kieltänyt jonkin asian tai ongelman olemassaolon, nyt sen välttely käy mahdottomaksi. Rehellinen asian kohtaaminen on helpotus ja vie asiaa hienosti eteenpäin.

JOUSIMIES

Pidä tietoisesti huolta siitä, että elämässäsi on sopivassa suhteessa mielekkäitä virikkeitä, sosiaalisia kontakteja ja aikaa levätä ja rentoutua. Tasapaino on a ja o.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Tänään kannattaa valita tekemisesi huolellisesti. Tee mieluummin vähemmän, mutta kunnolla paneutuen kuin paljon pintapuolisesti raapaisten. Jokin ihmissuhde syvenee.

VESIMIES

Siedät nyt huonosti hälyä ja kiirettä. Järjestä itsellesi mahdollisuuksien mukaan omaa aikaa, ja vaali hyvällä omallatunnolla joutilaisuutta. Se herättää luovuutesi.

KALAT

Vaikka sinulla on paljon hyviä ja luovia ideoita, sinun voi olla vaikea ryhtyä panemaan niitä omin neuvoin täytäntöön. Käytännönläheinen kumppani olisi hyvä apu.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X