Päivän horoskooppi keskiviikko 20.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi keskiviikko 20.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä keskiviikko.

Päivän horoskooppi keskiviikko 20.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Tutkit sisintäsi ja saatat märehtiä epäonnistumisiasi tai menetyksiäsi. Se ei tee hyvää, vaan laskee vain mielialaasi. Keskity nykyhetkeen ja konkreettiseen tekemiseen.

HÄRKÄ

Tänään ei kannata kierrellä ja kaarrella tai odottaa muiden tietävän mitä päässäsi liikkuu. Suora puhe ja toiminta tuottavat nyt parhaat tulokset. Unohda jahkailu.

KAKSONEN

Ilmassa on runsaasti romantiikkaa, ja jokin kohtaaminen voi olla aivan erityisen sykähdyttävä. Orastava suhde voi puhjeta roihuun ja vakiintuneiden kumppanuus kukoistaa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Päivän energia on hermostunutta, ja sinusta voi tuntua, ettet mitenkään pysy tilanteiden tasalla. Se ei ole tarkoituskaan. Valitse mihin panostat, ja tee se keskittyen.

LEIJONA

Järkesi leikkaa kuin partaveitsi, ja osaat ilmaista itseäsi vakuuttavasti ja mielenkiintoisesti. Menestyt sanallisissa mittelöissä ja käännät neuvottelut eduksesi.

NEITSYT

Tahtotilasi on erittäin vahva, ja se sekä näkyy että kuuluu. Mahdolliset esteet tai epäilykset vain valavat sinuun entistäkin enemmän sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Ihmissuhteesi ovat nyt suurennuslasin alla. Jos olet tehnyt enemmän suhteen eteen kuin vastapuoli, tyytymättömyytesi herää. Odotat tasapuolisuutta ja vastavuoroisuutta.

SKORPIONI

Olet tarkka sen suhteen keitä päästät lähellesi, mutta rakkaasi suorastaan hukutat hellyyteen. Tunnet tarvetta hidastaa tahtia ja saada järjestellä ajatuksiasi rauhassa.

JOUSIMIES

Olet nyt tavallista alttiimpi vaipumaan alakuloon, joten vältä tietoisesti ahdistavia ja ikäviä uutisia  ja ajatuksia. Hakeudu mieluummin mukavien asioiden ja ihmisten pariin.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Ennalta laadituissa aikatauluissa ja suunnitelmissa voi olla vaikea pysyä. Se ei silti tarkoita sitä, etteikö valmista tulisi. Nosta joustaminen ja huumori kunniaan.

VESIMIES

Olet rohkea ulostuloissasi. Jos löydät asian, jonka puolestapuhujaksi voisit ryhtyä, sytyt suorastaan liekkeihin. Sanoissasi on paloa, ideaa ja tehoa.

KALAT

Päivä suosii muutoksia ja uusia alkuja. Ilmassa on seikkailun makua, ja jos olet leikitellyt ajatuksella pienestä tai isommastakin irtiotosta, tänään voi alkaa tapahtua.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X