Päivän horoskooppi keskiviikko 21.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi keskiviikko 21.2. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä keskiviikko.

Päivän horoskooppi keskiviikko 21.2. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Asiat, jotka tuntuivat vielä hetki sitten itsestään selviltä, eivät enää ole sitä. Vaikka muutos voi hämmentää, ei tulevaa tarvitse pelätä. Etene yksi askel kerrallaan.

HÄRKÄ

Otat paljon vastuuta harteillesi, mutta jos luulet voivasi pelastaa koko maailman, uuvut ja petyt vääjäämättä. Muutos piilee pienissä konkreettisissa hyvissä teoissa.

KAKSONEN

Pääset käsiksi piileviin voimavaroihisi, ja olosi voi olla suorastaan voittamaton. Panet rohkeasti alulle uusia hankkeita ja saat vakuutettua muutkin aikeistasi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Reagoit vahvasti odottamattomissa tilanteissa ja voit suuttua tai hätääntyä, jos asiat eivät mene suunnitelmiesi mukaan. Jäitä hattuun. Asiat päättyvät osaltasi hyvin.

LEIJONA

Seuraelämäsi on vireää, ja roolisi siinä keskeinen. Olet oivallinen tunnelman luoja ja innostaja ja osaat saattaa taitavasti toisilleen sopivia henkilöitä yhteen.

NEITSYT

Olet tavallista optimistisempi ja suorastaan leikkisällä tuulella. Osaat suhtautua pieniin vastoinkäymisiin kevyesti ja huumorilla etkä ota itseäsikään turhan vakavasti.

VAAKA

Keskity tänään omaan hyvinvointiisi ja tee asioita, jotka tuovat sinulle mielihyvää. Se kohentaa mielialaasi ja antaa energiaa, mistä on iloa ja hyötyä läheisillesikin.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

SKORPIONI

Mikäli olet tuntenut olevasi jumissa tai umpikujassa, nyt houkuttelevia vaihtoehtoja ilmestyy eteesi ehkä liikaakin, joten edessä on valinnan vaikeus. Luota vaistoosi.

JOUSIMIES

Jokin ihmissuhteesi on ollut hieman jännitteinen. Teidän on ollut vaikea ymmärtää toisianne. Nyt oivallat, mistä kenkä puristaa, joten osaat tehdä korjausliikkeen.

KAURIS

Sinulla on nyt taipumusta velloa menneissä tapahtumissa, varsinkin sellaisissa, jotka eivät ole menneet nappiin. Olet läksysi oppinut, nyt on aika katsoa tulevaan.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VESIMIES

Olet toimelias ja uudistushaluinen ja järjestät rivakasti uuteen uskoon asiat, joissa näet kohentamisen varaa. Älä kuitenkaan oleta kaikkien haluavan samaa kuin sinä.

KALAT

Jokin ihmissuhde voi olla hankala ja vaikuttaa elämääsi enemmän kuin haluaisit. Jos se tuottaa sinulle toistuvasti pahaa mieltä, on vain viisasta ottaa välimatkaa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X