Päivän horoskooppi keskiviikko 28.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä keskiviikko.

Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Olet hieman epävarma ja asiat ja henkilöt pääsevät tavallista helpommin ihosi alle. Tee asioita, joista nautit ja joissa tiedät olevasi vahvoilla, niin olosi tasaantuu.

HÄRKÄ

Kommunikointi tekee tepposia ja voi aiheuttaa sekaannuksia tai väärinkäsityksiä. Auttaa, kun tiedostat riskin ja varmistat tarvittaessa, että asiat on ymmärretty oikein.

KAKSONEN

Tunteet leiskuvat isosti. Sinkut saattavat menettää sydämensä, ja vakiintuneiden suhteesta voi löytyä uutta kipinää. Olet valovoimainen ja keräät ihailevia katseita.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

RAPU

Elämäsi on nyt varsin leppoisaa. Ihmissuhteissasi ja arjessasi vallitsevat harmonia ja tasapaino. Voit vetää rauhassa henkeä ja nauttia elämän pienistä iloista.

LEIJONA

Olet alkanut epäillä kykyjäsi, ja pelkäät ehkä ettet pysty vastaamaan sinuun kohdistettuihin odotuksiin. Älä vertaa itseäsi muihin, vaan keskity omaan tekemiseesi.

NEITSYT

Tänään kannattaa kuulostella mitä sydämesi sanoo ja myös toimia sen mukaan. Jotain erityisen hienoa on tulossa elämääsi, ja se saattaa tulla yllättävässäkin muodossa.

VAAKA

Tänään kannattaa olla valppaana ja uskaltaa toimia. Kohtaat tilanteita, joissa nopeus on valttia. Jokin hieno mahdollisuus saattaa suorastaan tipahtaa syliisi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

SKORPIONI

Olet pohdiskelevaisella tuulella, ja nostalgian puuskiakin voi nousta. Anna ajatusten ja muistojen virrata vapaina. Ne saattavat poikia jonkin tärkeän oivalluksen.

JOUSIMIES

Nautit erilaisista projekteista ja tempausten järjestämisestä, ja voit nyt saada idean, jolla voit ilahduttaa ystäviäsi tai yhdistää hauskanpidon ja hyväntekeväisyyden.

KAURIS

Pysyt tyynenä, vaikka elämääsi saattaa nyt ravistella useampikin samanaikainen muutos. Hahmotat lopputuloksen, ja osaat ottaa tarvittavat askeleet oikea-aikaisesti.

VESIMIES

Onnistut viimein vapautumaan jostain pitkään vaivanneesta harmista tai vaivasta, mikä antaa mahtavan huojennuksen tunteen ja täyttää sinut riemulla ja energialla.

KALAT

Olet hieman rauhaton. Sinulla on intoa aloittaa töitä ja hankkeita, mutta ei kärsivällisyyttä saattaa niitä loppuun asti. Vähemmän on nyt enemmän. Vältä kaaosta.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X