Päivän horoskooppi keskiviikko 31.1. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi keskiviikko 31.1. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä keskiviikko.

Päivän horoskooppi keskiviikko 31.1. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!
Teksti:
Paula Joentaus

Päivän horoskooppi ennakoi, mitä on tänään luvassa horoskooppimerkillesi!

OINAS

Tänään kannattaa kulkea avoimin mielin ja silmin, sillä saatat kohdata henkilön, joka osoittautuu kullan arvoiseksi jonkin hankkeesi tai unelmasi edistämisen kannalta.

HÄRKÄ

Jos olet sietänyt jonkun röyhkeää käytöstä tai muuten joustanut liikaa, nyt olet saanut siitä kylliksesi. Tunnistat rajasi ja uskallat puolustaa niitä rohkeasti.

KAKSONEN

Uskalla rikkoa rutiinejasi ja tehdä asioita toisin kuin yleensä. Se ravistelee sinut hereille ja saa sinut kiinnittämään tuoreella tavalla huomiota siihen, mitä teet.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Itseluottamuksesi on kohdillaan, ja uskallat panna itsesi kunnolla likoon jonkin sellaisen asian suhteen, johon uskot vahvasti tai jonka toivot voivan käydä toteen.

LEIJONA

Mikäli olet suhtautunut liian hyväuskoisesti johonkin tai johonkuhun, nyt joudut havahtumaan todellisuuteen. Pettymyksen jälkeen on sisuuntumisen ja toiminnan vuoro.

NEITSYT

Nyt on tärkeää panna asiat tärkeysjärjestykseen ja karsia turhaa kiirettä ja touhuamista. Muuten käy helposti niin, että uuvutat itsesi, mutta tulokset jäävät laihoiksi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

Olet kekseliäs ja nopea liikkeissäsi. Muut voivat hämmästellä tehokkuuttasi – mutta seurata mielellään esimerkkiäsi, sillä kaikki, mitä teet, on kiehtovaa ja vakuuttavaa.

SKORPIONI

Älä turhaan kavahda eriäviä mielipiteitä. Mene puolitiehen vastaan ja pyri aidosti kuuntelemaan ja ymmärtämään vastapuolta. Opit uutta, ja yhteisymmärryskin löytyy.

JOUSIMIES

Sinussa on nyt säihkettä ja charmia, ja onnistut halutessasi puhumaan muut pökerryksiin. Tilaisuus kannattaa valjastaa jonkin hyvän hankkeen tai asian edistämiseen.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Rahaan ja omaisuuteen liittyvät kysymykset ovat nyt ajankohtaisia. Saatat harkita jotain isompaa hankintaa tai pohtia, mikä olisi järkevä tapa sijoittaa varojasi.

VESIMIES

Sinulla on taito saada muut innostumaan villeimmistäkin ideoistasi, ja nyt niitä löytyy enemmän kuin tarpeeksi. Saatat tulla käynnistäneeksi jonkin mittavan muutoksen.

KALAT

Olet avaamassa uuden oven elämässäsi, mutta ensin on ylitettävä jokin kynnys. Kyseessä voi olla jokin menneisyydestä kumpuava asia, joka pitää ensin saattaa päätökseen.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X