Päivän horoskooppi lauantai 10.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi lauantai 10.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä lauantai.

Päivän horoskooppi lauantai 10.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!
Teksti:
Paula Joentaus

Päivän horoskooppi ennakoi, mitä on tänään luvassa horoskooppimerkillesi!

OINAS

Ärryt helposti, jos koet, että et saa toteuttaa itseäsi kuten haluaisit. Läheisesi voivat olla ymmällään. Yritä selittää heille, että tarvitset nyt enemmän omaa aikaa.

HÄRKÄ

Luovuutesi nostaa päätään, ja suhtaudut asioihin ja ihmisiin ympärilläsi tavallista avoimemmin ja uteliaammin. Jokin yllättävä kohtaaminen tuo vielä oman mausteensa.

KAKSONEN

Olet kekseliäs ja täynnä virtaa. Tempauksesi herättävät muissa uteliasta kiinnostusta, ja saat heidät nyt helposti innostettua mukaan hankkeisiisi. Riemua riittää.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Ilmassa on nostalgiaa. Saatat törmätä menneisyydestä tuttuun ihmiseen tai asiaan, ja muistot heräävät taas henkiin. Sitä voi seurata jokin tärkeä oivallus.

LEIJONA

Et nyt ole seurallisimmillasi. Viihdyt parhaiten omissa oloissasi tai pienessä tutussa porukassa. Sinulla on paljon ajateltavaa, ja prosessi vaatii aikaa ja rauhaa.

NEITSYT

Viikonlopun paras anti kertyy itsellesi mieluisasta puuhailusta. Unohda liika järkevyys ja paneudu täysin rinnoin sellaiseen, joka tarjoaa iloa ja keinon ilmentää luovuuttasi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

Olet hyvin vakuuttava, ja tekosi ja sanasi ovat linjassa keskenään. Jos olet ajatellut ehdottaa jotain yhteistä projektia tai tempausta, saat sille helposti kannatusta.

SKORPIONI

Vedät magneetin tavoin huomiota puoleesi. Liiallisena se alkaa käydä hermoillesi, ja ärtymys voi nostaa päätään. Saatat myös kokea, että sinulta vaaditaan nyt liikaa.

JOUSIMIES

Sinun on tärkeää päästä purkamaan energiaasi, sillä muuten olet kuin painekattila valmiina räjähtämään. Ota ohjelmaasi sopiva sekoitus fyysisiä ja älyllisiä haasteita.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Viikonloppuna kannattaa mennä ihmisten ilmoille ja sinne, missä tapahtuu. Yllättävä kohtaaminen saattaa kätkeä sisäänsä aarteen, jonka arvo paljastuu vasta myöhemmin.

VESIMIES

Pohdi, mitä aidosti haluat. Et ehkä tajua sitä vielä itse, mutta sinulla on kädessäsi valttikortit, jotka auttavat sinut tavoitteeseesi. Voit nostaa riman korkealle.

KALAT

Tuttu ja turvallinen ei nyt riitä, sillä tunnet viehtymystä asioihin, ihmisiin tai kulttuureihin, jotka ovat sinulle vielä vieraita. Omaksut helposti uusia asioita.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X