Päivän horoskooppi lauantai 16.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi lauantai 16.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä lauantai.

Päivän horoskooppi lauantai 16.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Nautit seuraelämästä ja viihdyt erilaisten kokoonpanojen keskiössä. Olet tottunut hurmaamaan muut, mutta tänään joku saattaa saada sukat pyörimään sinun jaloissasi.

HÄRKÄ

Sinuun yritetään ahkerasti vedota ja vaikuttaa, ja sinulle voidaan esittää varsin houkuttelevia tarjouksia. Niihin kannattaa nyt kuitenkin suhtautua varauksella.

KAKSONEN

Pitelet monia lankoja käsissäsi ja saatkin paljon tapahtumaan. Jos tekemisistä on kadonnut hauskuus, se on merkki siitä, että on tullut aika jakaa vastuuta muillekin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Tunteet leiskuvat niin hyvässä kuin pahassakin. Keskustelut ottavat helposti kierroksia ja yltyvät väittelyksi. Romanttisisissa kohtaamisissa kipinät sinkoilevat.

LEIJONA

Tänään kannattaa nostaa kissa pöydälle ja puhua asioista, jotka ovat aiheuttaneet kitkaa tai epävarmuutta ihmissuhteissasi. Yhteinen sävel löytyy tavallista helpommin.

NEITSYT

Arvostat aitoutta ja rehellisyyttä ja ärsyynnyt vaistotessasi teeskentelyä tai asioiden kaunistelua. Myös ideoiden liian hanakka tuputtaminen saa sinut takajaloillesi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

Jokin kotiin tai asumiseen liittyvä parannus ilahduttaa. Olet seurallisella tuulella ja osaat etsiytyä erityisen inspiroivien ja kiinnostavien henkilöiden pariin.

SKORPIONI

Päivääsi leimaa jokin erityisen sykähdyttävä kohtaaminen, tapaus tai elämys, joka jättää jälkensä pitkäksi aikaa ja saa sinut kenties muuttamaan omaa toimintaasi.

JOUSIMIES

Suostut ilomielin sinulle esitettyihin kutsuihin, pyyntöihin ja ehdotuksiin. Luvassa onkin reipasta menoa. Pidä huolta, ettet mene lupaamaan sellaista, mitä et voi pitää.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Etsi ja vaali tasapainoa elämäsi eri osa-alueiden välillä. Pohdi, onko jokin jäänyt viime aikoina liian vähälle huomiolle, ja nosta se takaisin ansaitsemalleen paikalle.

VESIMIES

Jos olet äreä, se voi kertoa siitä, että tarvitset enemmän omaa rauhaa. Ota aikaa ja tilaa asioille, jotka ovat sinulle tärkeitä, vaikka muut eivät niistä piittaisikaan.

KALAT

Jokin uusi mielenkiinnon kohde tai tuttavuus vie aiempaa enemmän aikaasi ja huomiotasi. Se saattaa saada tulevaisuudessa vieläkin merkittävämmän roolin elämässäsi.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X