Päivän horoskooppi lauantai 2.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä lauantai.

Teksti:
Paula Joentaus

Päivän horoskooppi ennakoi, mitä on tänään luvassa horoskooppimerkillesi!

OINAS

Viikonloppu on kuin runsaudensarvi, jonka antimista voit joko poimia valikoidusti parhaat palat tai nauttia estoitta sen vaihtelevasta ja loppumattomasta tarjonnasta.

HÄRKÄ

Vetovoimasi on nyt vahvaa, ja saat osaksesi huomiota ehkä yllättävältäkin taholta. Romanssia etsivälle päivä tarjoaa tavallista paremmat mahdollisuudet onnistua.

KAKSONEN

Esteettiset arvot kiinnostavat. Innostut ehkä kohentamaan omaa ulkoasuasi tai hankkimaan kotiisi jotain kaunista ja piristävää. Käytä luovuuttasi monipuolisemmin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

RAPU

Tiedät mitä haluat, mutta oletko valmis näkemään myös vaivaa saadaksesi sen? Mukavuudenhalusi voi nyt muodostua suurimmaksi esteeksi tavoitteidesi saavuttamiselle.

LEIJONA

Pieni irrottelu, matka tai irtiotto tekisi nyt hyvää. Jos et voi tai halua lähteä reissuun, pidä huolta, että viikonloppuusi sisältyy mielekästä puuhaa ja hyvää seuraa.

NEITSYT

Pidä aistisi ja asenteesi avoimina. Vastaan saattaa nyt astella henkilö tai pääset todistamaan jotain tapahtumaa, joka myllertää koko ajatusmaailmasi uuteen uskoon.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

VAAKA

Seuraelämäsi on aktiivista ja antoisaa, ja saat osaksesi runsaasti huomiota. Myös romantiikkaa on tarjolla. Suosiosi saattaa tosin myös herättää kateutta jossakussa.

SKORPIONI

Pintaliito ei nyt sinua kiinnosta, mutta jos tarjolla on älyllisesti inspiroivaa ajatustenvaihtoa tai syväluotaavia keskusteluja, antaudut mielelläsi niiden vietäväksi.

JOUSIMIES

Sinussa on aseistariisuvaa leikkisyyttä ja iloisuutta, mikä saa muutkin vapautumaan jäykkyydestään ja ujoudestaan. Joku voi kiinnostua sinusta romanttisessakin mielessä.

KAURIS

Joudut ehkä pyörtämään aiemman päätöksesi tai mielipiteesi, mutta et tee sitä heppoisin perustein. Tilalle saat jotain, mikä vaikuttaa merkittävästi tulevaisuuteesi.

VESIMIES

Ajattelusi on nopeaa ja poikkeaa tavanomaisesta. Mielipiteesi herättävät ehkä kummastusta, mutta myös aitoa kiinnostusta. Saatat löytää jopa uuden hengenheimolaisen.

KALAT

Älä anna periksi, vaikka jokin ideasi tai hankkeesi kohtaisikin vastustusta. Suhtaudu siihen testinä. Kun onnistut ylittämään esteet, tahtotilasi vahvistuu entisestään.

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

Lue myös: Viikkohoroskooppi kertoo, mitä lähipäiviin on luvassa!

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X