Päivän horoskooppi lauantai 23.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi lauantai 23.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä lauantai.

Päivän horoskooppi lauantai 23.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Olet ahne kokemuksille ja elämyksille, ja niitä onkin nyt tarjolla tavallista enemmän. Saatat kiinnostua jostain uudesta asiasta, joka voi tulla elämääsi jäädäkseen.

HÄRKÄ

Kohtaamisissa on nyt aivan erityisen vahvaa latausta, joka voi purkautua monellakin tavalla. Riita tai rakkaus voi leimahtaa odottamatta ja lyödä sinut ällikällä.

KAKSONEN

Jos kykenet joustamaan ja menemään puolitiehen vastaan, viikonlopustasi tulee leppoisa ja miellyttävä. Jos vaadit, että asiat tehdään tavallasi, luvassa on riitoja.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Sanoillasi ja teoillasi on laajemmat vaikutukset kuin ehkä arvaatkaan. Saatat nyt tulla tietämättäsi käynnistäneeksi tapahtumaketjun, jolla on mahtavia seurauksia.

LEIJONA

Jokin asia tai henkilö menneisyydestäsi muistuttaa itsestään. Saatat nyt havahtua huomaamaan, mitä olet kaivannut elämääsi jo pitempään. Katso mihin oivallus johtaa.

NEITSYT

Älä laadi liian tiukkoja suunnitelmia, sillä viikonlopun paras anti piilee spontaanien päähänpistojen toteuttamisessa. Anna itsellesi liekaa ja lupa hieman seikkailla.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Olet idearikas ja energinen. Viikonloppuun kannattaakin sisällyttää laatuaikaa ystävien ja läheisten kanssa. Olet loistava keksimään tekemistä ja luomaan tunnelmaa.

SKORPIONI

Sydämen asiat nousevat nyt keskiöön, ja ilmassa voi olla mustasukkaisuuttakin. Yritä olla sovinnollinen, äläkä lietso turhaa draamaa. Jaa neuvoja vain pyydettäessä.

JOUSIMIES

Säntäilet sinne tänne, ja mielesi muuttuu tämän tästä. Jos pystyt kanavoimaan energiasi yhteen kohteeseen, saat suuria aikaan. Uusiin ihmisiin tutustuminen käy leikiten.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Tarkkaile ajatuksiasi. Jos ärsyynnyt muiden ilonpidosta tai koet tarvetta kritisoida muita, se voi kertoa siitä, että oma elämäsi ei ole niin mielekästä kuin toivoisit.

VESIMIES

Suosiotasi ja seuraasi tavoitellaan, mutta olet tarkka ajastasi. Sinulla on paljon kiinnostavaa tekemistä ja ajateltavaa, joten et kaipaa ylimääräisiä häiriötekijöitä.

KALAT

Olet tavallista seesteisempi ja sinut itsesi kanssa. Ihmissuhteissasi vallitsevat lämpö ja sopusointu, ja osaat nauttia elämän pienistä ja isoista iloista tässä ja nyt.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X