Päivän horoskooppi lauantai 3.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi lauantai 3.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä lauantai.

Päivän horoskooppi lauantai 3.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!
Teksti:
Paula Joentaus

Päivän horoskooppi ennakoi, mitä on tänään luvassa horoskooppimerkillesi!

OINAS

Keskustelut ottavat tänään helposti ylimääräisiä kierroksia. On hyvä, että suhtaudut intohimoisesti asioihin. Jonkinlainen tahdikkuus on kuitenkin hyvä säilyttää.

HÄRKÄ

Jokin sekaannus tai huonosti valitut sanat voivat nyt aiheuttaa nolon tai tukalan tilanteen. Yritä oikaista väärinkäsitykset heti, ettei kärpäsistä kasva härkäsiä.

KAKSONEN

Saat viikonloppuna nauttia erityisen innostavasta seurasta – ja olet sitä itsekin. Yhdessä keksitte jotain aivan erityisen hauskaa, joten jokin uusi projekti voi saada alkunsa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Olet erittäin suosittua seuraa, mikä voi herättää myös kateutta tai mustasukkaisuutta eräissä. Osaat valita hienotunteisen tavan huomioida kaikkia tasapuolisesti.

LEIJONA

Jonkun läheisesi asiat painavat mieltäsi. Ole kuitenkin hienovarainen sen suhteen, miten otat asian puheeksi. Hän ei välttämättä ole valmis ottamaan neuvojasi vastaan.

NEITSYT

Seuraelämä vetää sinua puoleensa, ja olet innokas järjestämään monenlaista toimintaa. Onnistut nostamaan tunnelman kattoon ja houkuttelemaan muutkin ilonpitoon.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

Menneisyys muistuttaa itsestään. Nyt olisi hyvä hetki ottaa yhteyttä henkilöön, josta et ole kuullut pitkään aikaan tai elvyttää jokin vanha, unhoon jäänyt harrastus.

SKORPIONI

Päivä tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia, joista voit poimia parhaat päältä. Joku elättelee romanttisia toiveita suhteesi ja saattaa nyt tuoda ajatuksensa julki.

JOUSIMIES

Suorastaan uhkut itsevarmuutta ja säihkyt tilanteiden ja kokoontumisten keskiössä. Sinua kuunnellaan ja esimerkkiäsi seurataan innokkaasti. Romantiikkaakin riittää.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi
Vuosihoroskooppi 2024Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Päivä suosii kodin ja perhesuhteiden vaalimista. Saatat innostua tekemään jotakin kodin viihtyvyyden lisäämiseksi. Yhteenkuuluvaisuuden tunne perheen kesken vahvistuu.

VESIMIES

Vaikka et nyt tekisikään aktiivisia suunnitelmia tai päätöksiä, muutosprosessi jyllää, ja olet menossa oikeaan suuntaan. Saatat saada aivan erityisen hauskan ehdotuksen.

KALAT

Joudut johonkin yllättävään tilanteeseen. Älä hätäänny. Katso, miten muut ympärilläsi toimivat. Oivallat jotain, josta on sinulle paljon hyötyä tulevaisuudessa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X