Päivän horoskooppi lauantai 30.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi lauantai 30.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä lauantai.

Päivän horoskooppi lauantai 30.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Olet hyvin puoleensavetävä, ja seurastasi ja huomiostasi kilpaillaan. Mikäli olet suunnitellut lähestyväsi salaista ihastustasi, tänään on mitä mainioin päivä toimia.

HÄRKÄ

Ilmassa on nyt hieman hermostunutta energiaa, mikä voi purkautua äksyilynä tai hätiköityinä ratkaisuina. Tee jotain, mikä tuo hien pintaan, niin olosi tasoittuu.

KAKSONEN

Saatat huomata kaipaavasi tilaa ja aikaa, jotta voi selvitellä ajatuksiasi tai keskittyä omiin kiinnostuksen kohteisiisi. Järjestä sitä itsellesi. Jokin oivallus tekee tuloaan.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Olet herkkä vaistoamaan muiden tunnetiloja ja mietteitä, mutta tänään saatat mennä arvioissasi pieleen. Kannattaa kysyä suoraan ja välttää turhaa draamaa ja ylitulkintaa.

LEIJONA

Päivä on vaihteleva ja rikas sisällöltään. Jokin kohtaaminen saattaa avartaa ymmärtämystäsi tai tarjota mahdollisuuden tutustua johonkin sinua kiinnostavaan asiaan.

NEITSYT

Elämässäsi puhaltavat suotuisat tuulet, ja jokin salainen toiveesi voi nyt käydä toteen. Kohtaamisissa on tänään suoranaista taikaa, ja saatat löytää hengenheimolaisen.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Jokin isompi tai pienempi irtiotto voi olla ajankohtainen. Elämääsi on tulossa jotain uutta ja tuttavapiirisi laajenee. Houkuttelevia mahdollisuuksia on joka sormelle.

SKORPIONI

Luvassa on suuria tunteita ja vaikuttavia kohtaamisia. Ihastut ja vihastut tavallista helpommin ja tuot tunteesi ja ajatuksesi näyttävästi julki. Vältä ylireagointia.

JOUSIMIES

Suunnitelmat ja aikataulut eivät ehkä pidä, mutta jos jokin asia peruuntuukin tai menee mönkään, saat tilalle jotain parempaa. Asiat ja tilanteet kääntyvät eduksesi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Jokin elämäsi osa-alue on myllerryksessä, ja podet neuvottomuutta tai voimattomuutta sen edessä. Et voi vaikuttaa kaikkeen mitä tapahtuu, mutta tulos voi silti olla hyvä.

VESIMIES

Sinusta suorastaan huokuu iloa ja innostusta, jonka tartutat helposti muihinkin. Ihmissuhteissasi on säpinää, ja jokin odottamaton hauska sattumus kruunaa päivän.

KALAT

Luvassa on tänään varsin kepeää ja hauskaa menoa. Saat rentoutua hyvässä seurassa tai toteuttaa itseäsi jonkin erityisen kiinnostavan tai mieluisan tekemisen parissa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X