Päivän horoskooppi maanantai 15.4. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi maanantai. Lue tähtimerkkisi ennuste!

(Päivitetty: )
Teksti:
Paula Joen

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Sinulla riittää puhtia ja kunnianhimosi on korkealla. Olet valmis näyttämään sellaisiakin puolia itsestäsi ja osaamisestasi, jotka olet tähän asti pitänyt muilta salassa.

HÄRKÄ

Viehätysvoimasi on nyt vahvaa, ja vedät puoleesi monenlaisia ehdottelijoita. Siitä on myös kiistatonta hyötyä hankkeissasi, joten älä turhaan yritä pienentää itseäsi.

KAKSONEN

Olet tottunut paahtamaan tukka putkella tai tekemään montaa asiaa samanaikaisesti. Nyt olisi kuitenkin järkevää hidastaa hieman tahtia ja säästellä ruutiasi tulevaan.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Lohikäärme on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Lohikäärmeen vuonna syntyneiden uskotaan olevan siunattuja vauraudella. © iStock

RAPU

Eteesi tulee tänään tuhannen taalan paikka, jolla erottua eduksesi joukosta tai saada edistettyä suunnitelmiasi. Olet samanaikaisesti rento ja valpas, mikä on hyvä yhdistelmä.

LEIJONA

Saatat tuntea jonkin asian käyneen elämässäsi taakaksi, josta olet nyt valmis luopumaan. Et tee päätöstä kevyin perustein. Se on muhinut takaraivossasi jo jonkin aikaa.

NEITSYT

Sinulla voi olla omia suunnitelmia, mutta tänään niitä on vaikea viedä maaliin. Antaudu kulkemaan virran mukana. Huomaat, että silläkin tavoin voit saada asioita aikaan.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Päivässä on kohtalonomaisuutta. Huomaat ehkä kiinnittäväsi huomiota asioihin ja henkilöihin, joita et yleensä noteeraisi. Usko pois, sille on syynsä, joka selviää kyllä.

SKORPIONI

Tutuilta poluilta poikkeaminen ja rutiinien murtaminen tulevat nyt tarpeeseen ja auttavat ravistelemaan sinut näkemään, mitä kaikkea elämällä on tarjottavanaan.

JOUSIMIES

Ihmissuhteissasi voi nyt tapahtua paljonkin liikehdintää. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan anna asioiden edetä omalla painollaan ja odota, kunnes pöly laskeutuu.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Olet valmis jättämään hyvästit jollekin asialle tai suhteelle elämässäsi. Siihen ei kuitenkaan liity suurta draamaa, vaan asiat loksahtelevat paikoilleen luontevasti.

VESIMIES

Haluat tehdä asiat omalla tavallasi, etkä kaipaa muiden hyväksyntää ratkaisuillesi. Saatat nyt tehdä isojakin irtiottoja. Jos joku haastaa sinua, et jää väittelemään.

KALAT

Eteesi avautuu nyt ehkä liikaakin houkuttelevia mahdollisuuksia. On tärkeää tehdä valinta ja seistä sen takana, mikäli haluat että tilaisuuksista jää jotain käteenkin.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X