Päivän horoskooppi maanantai 18.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi maanantai 18.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi maanantai. Lue tähtimerkkisi ennuste!

Päivän horoskooppi maanantai 18.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Mihin ryhdytkin, usko itseesi ja visioihisi. Moni haluaa sanoa sanansa tai tarjota neuvojaan, mutta tiedät itse parhaiten mitä haluat ja mihin olet valmis sen saadaksesi.

HÄRKÄ

Päivä saattaa käynnistyä hitaasti, mutta vauhtiin päästyäsi saat paljon aikaiseksi. Olet varmaotteinen ja ripeä päätöksiä tehdessäsi, ja saatat ottaa pieniä riskejäkin.

KAKSONEN

Pidä huolta, että sanasi ovat linjassa tekojesi kanssa, ja ettet toimi omien periaatteidesi ja arvojesi vastaisesti. Rehellisyys ja aitous ovat menestymisen edellytykset.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Joku koettaa edistää asemiaan siivelläsi tai ottaa kunnian tekemästäsi työstä. Älä järjestä kohtausta. Asian oikea laita paljastuu muutenkin pian, ja hän saa näpeilleen.

LEIJONA

Älä panttaa todellisia tunteitasi tai mielipiteitäsi, sillä patoutuessaan ne käyvät raskaiksi kantaa. Kerro rehellisesti mitä sydämelläsi on, niin olosi helpottuu.

NEITSYT

Sinun voi olla vaikea pysyä normaalissa tahdissasi tai intosi on kateissa. Kohtele itseäsi lempeästi. Kuuntele kehoasi ja sisintäsi ja pidä hyvää huolta itsestäsi.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Kotiin tai asumiseen liittyvä asia voi aiheuttaa päänvaivaa tai ylimääräisiä kuluja. Älä tee hätiköityjä ratkaisuja tai toimi kiukuspäissäsi. Mainio ratkaisu löytyy.

SKORPIONI

Suhtaudut ehkä turhan epäilevästi muiden ehdotuksiin tai sinulle esitettyihin tarjouksiin. Tänään eteesi voi tupsahtaa varsin hyviä tilaisuuksia, joihin kannattaa tarttua.

JOUSIMIES

Olet tavallista levottomampi, ja mielikuvituksesi lähtee helposti laukalle. Jos saat mielestäsi hyvän idean, ryhdyt saman tien toteuttamaan sitä miettimättä seurauksia.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Jokin suhde on syvenemässä tai valtaamassa muuten aiempaa isompaa roolia elämässäsi. Muutos on toivottu ja mieluisa, mutta saattaa silti vaatia hieman sopeutumista.

VESIMIES

Saat nyt osaksesi paljon huomiota. Saatat kokea, että sinulta odotetaan jotain sellaista, mitä sinulla ei ole tai mitä et ole valmis antamaan. Puolusta rajojasi.

KALAT

Jokin hautaamasi haave tai keskeneräinen hanke puskee esiin voimakkaasti. Näet sen nyt uusin silmin ja tiedät missä viimeksi meni pieleen. Nyt se saa siivet alleen.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X