Päivän horoskooppi maanantai 19.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi maanantai 19.2. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi maanantai. Lue tähtimerkkisi ennuste!

Päivän horoskooppi maanantai 19.2. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä horoskooppimerkillesi on tiedossa!

OINAS

Ole avoin uusille kohtaamisille, sillä joku tapaamasi henkilö saattaa vaikuttaa mielipiteisiisi ja tuleviin valintoihisi paljon. Raha-asiat voivat vaatia järjestelyjä.

HÄRKÄ

Jumiutunut tilanne tai asia nytkähtää liikkeelle ja palauttaa uskosi siihen, että olet menossa oikeaan suuntaan. Löydät yhteisen sävelen kiinnostavan ihmisen kanssa.

KAKSONEN

Elämässäsi tapahtuu paljon samaan aikaan, ja vaikka se saa sinut tuntemaan olevasi vahvasti elossa, hektinen meno myös verottaa voimavarojasi. Älä aja itseäsi piippuun.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Aistit muutoksia ilmassa, ja se saa sinut hieman varpaillesi. Terve varovaisuus on viisasta, mutta turhille peloille ei pidä antaa valtaa. Ole joustava ja luottavainen.

LEIJONA

Puhkut itsevarmuutta ja hyvää tuulta ja loistat kohtaamisissa ja päästessäsi esiintymään. Päivän kruunaa erityisen kipinöivä tapaaminen tai romanttinen sattumus.

NEITSYT

Asiat ja ihmiset eivät nyt ole aivan sitä, mitä sinulle halutaan uskotella. Vaistosi ja järkesi ovat voimapari, jotka kertovat, milloin hälytyskellojen pitää soida.

VAAKA

Hankkeesi ovat myötätuulessa, ja saat paljon aikaan suhteellisen vähällä vaivalla. Se ei kuitenkaan ole tuuria tai sattumaa, se johtuu hyvin tekemästäsi pohjatyöstä.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

SKORPIONI

Ihmissuhteissasi on nyt myrskyistä, ja olet itsekin varsin ärtyisällä tuulella. Saatat ilmaista mielipiteesi liian kärjekkäästi. Pehmeä tyyli toimisi paremmin.

JOUSIMIES

Raha polttelee nyt taskussasi, ja olet altis heräteostoksille. Olet muutenkin impulsiivinen ja herkästi syttyvä. Saatuasi idean ryhdyt saman tien toteuttamaan sitä.

KAURIS

Jos olet laiminlyönyt harrastuksiasi tai pannut toistuvasti muiden tarpeet omiesi edelle, nyt on korkea aika ajatella itseään. Tapaa ystäviäsi tai tee muuta mukavaa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VESIMIES

Jos jokin juttu tuntuu alati tökkivän, kannattaa pysähtyä pohtimaan, onko kyseessä sellainen asia, jonka puolesta kannattaa puurtaa. Pitäisikö energia käyttää muuhun?

KALAT

Päivä on hieman ristiriitainen. Paras ja nopein keino päästä eteenpäin on ottaa ensin askel taaksepäin. Se auttaa hahmottamaan kokonaiskuvan ja tarkistamaan suunnan.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X