Päivän horoskooppi maanantai 25.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi maanantai 25.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi maanantai. Lue tähtimerkkisi ennuste!

Päivän horoskooppi maanantai 25.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Saat mielenkiintoista tietoa tai tilaisuuden oppia jotain uutta. Roolisi jossain hankkeessa tai päätöksenteossa korostuu. Kannat vastuun varmasti ja tyylikkäästi.

HÄRKÄ

Jokin ongelma tai jännite ihmissuhteissa hidastaa menoasi. Nosta tilanteen ratkaiseminen tärkeysjärjestyksesi kärkeen. Kun tilanne laukeaa, asiat alkavat rullata.

KAKSONEN

Ideat ja oivallukset valaisevat päivääsi ja voivat saada sinut muuttamaan aikaisempia suunnitelmiasi. Olet valmis tekemään isojakin muutoksia ja panostamaan haaveisiisi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Jokin päätös aiheuttaa päänvaivaa. Älä yritä puristaa ratkaisua esiin väkisin, vaan leikittele eri vaihtoehdoilla. Tiedät, kun olet kypsä lyömään valintasi lukkoon.

LEIJONA

Tahtotilasi on vahva, ja saatat nyt vaikuttaa muiden silmissä jopa jyräävältä. Joustavampi asenne hyödyttää itseäsikin, sillä yhteistyössä on sooloilua enemmän voimaa.

NEITSYT

Viikkosi alkaa räväkästi. Luvassa on yllätyksiä ja äkkikäänteitä, mutta onnistut pysymään tilanteiden tasalla tai jopa askeleen muita edellä. Poimit kirsikat kakusta.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Jokin asia menneisyydestä nousee esiin. Sille kannattaa nyt tehdä jotain, tai päästää siitä lopullisesti irti. Pelkkä menneissä vellominen ei vie sinua minnekään.

SKORPIONI

Jokin hankkeesi on vastatuulessa. Aika ei juuri nyt ole sen kannalta suosiollinen, mutta se ei tarkoita sitä, että se pitäisi haudata lopullisesti. Keskity välillä muuhun.

JOUSIMIES

Kohtaamisissa ja kanssakäymisessä on tänään aivan erityistä latausta. Kannattaa ilmaista ajatuksesi ääneen. Saatat saada niille tukijan aivan yllättävästä suunnasta.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Luovuutesi pyrkii pintaan, ja sille kannattaakin antaa tilaa. Asioita voi tehdä monella tavalla, ja sinulle tekee nyt hyvää rikkoa rutiinejasi. Löydät tekemisen ilon.

VESIMIES

Saat osaksesi paljon huomiota, ja sanojasi kuunnellaan erityisen tarkasti. Älä epäröi tehdä ehdotuksia tai tuoda näkemyksiäsi esiin. Ideasi ovat luovia ja raikkaita.

KALAT

Joku elättelee romanttisia toiveita suhteesi ja voi nyt tehdä aloitteen. Sinua voivat tosin nyt kiinnostaa enemmän omat hankkeesi. Olet loistoiskussa ja uskot itseesi.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X