Päivän horoskooppi maanantai 4.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi maanantai 4.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi maanantai. Lue tähtimerkkisi ennuste!

Päivän horoskooppi maanantai 4.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Jos elämästäsi on tullut turhan ilotonta puurtamista, tilanteelle on aika tehdä jotakin. Tee asioita, jotka saavat sinut syttymään, äläkä ota itseäsi liian vakavasti.

HÄRKÄ

Sinussa on kosolti piilevää potentiaalia, jonka on aika päästä käyttöön. Otettuasi ensimmäisen askeleen, itsevarmuutesi kasvaa ja huomaat uskaltavasi vaikka mitä.

KAKSONEN

Romantiikannälkäsi nostaa päätään ja sysää sinut suoraan toimintaan. Osaat piristää arkea ja saat suhteesi puhkeamaan kukkaan. Sinkkua odottaa sähköinen kohtaaminen.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Avoimuus ja rehellisyys ovat työkalut, joilla saat päivästäsi parhaan irti. Jaa ajatuksesi ja toiveesi rohkeasti. Saat niille vastakaikua, ja yhteys paranee entisestään.

LEIJONA

Pienet sanat ja teot toimivat nyt paremmin kuin näyttävät elkeet. Hienovaraisuus on taikasana, joka avaa mahdollisuuksia ja yhteyksiä ja toimii sillanrakentajana.

NEITSYT

Olet tänään tavallista impulsiivisempi ja saatat tehdä isojakin päätöksiä olemattomalla harkinta-ajalla. Et kuitenkaan mene harhaan, kunhan seuraat sydämesi ääntä.

VAAKA

Ystävyyssuhteet korostuvat ja antavat elämääsi iloa, sisältöä ja potkua. Jokin yhteinen hanke tai suunnitelma alkaa itää. Se voi liittyä matkustamiseen tai lomailuun.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

SKORPIONI

Jos huomaat stressaantuvasi tai pinnasi palavan tavallista helpommin, on aika puhaltaa peli poikki ja hidastaa vauhtia. Jos annat paineiden kasaantua, seuraa räjähdys.

JOUSIMIES

Päivällä on tarjottavanaan jokin silmiä avaava kokemus tai oivallus. Kanssakäyminen erilaisten ihmisten kanssa on antoisaa. Saatat oppia jotain uutta ja hyödyllistä.

KAURIS

Tunteesi heittelevät. Jos epävarmuus tai hermostuneisuus uhkaa ottaa vallan, reagoi siihen heti. Keskitä ajatuksesi ja hengitä syvään, niin saat tasapainosi takaisin.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VESIMIES

Koet tarvetta ottaa perusteellisesti selvää asioista ja laajentaa katsantokantojasi. Haluat ehkä myös hankkia omakohtaista kokemusta jostain itsellesi vieraasta asiasta.

KALAT

Tähtitaivas viitoittaa tietäsi. Opasteina toimivan kirkkaat inspiraation pilkahdukset. Saatat nyt saada hienoja ideoita ja alkaa laatia kauaskantoisia suunnitelmia.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X