Päivän horoskooppi maanantai 5.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi maanantai 5.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä maanantai.

Päivän horoskooppi maanantai 5.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!
Teksti:
Paula Joentaus

Päivän horoskooppi ennakoi, mitä on tänään luvassa horoskooppimerkillesi!

OINAS

Sinulta menee nyt paljon aikaa yksityiskohtien tarkisteluun tai muuhun aikaa vievään hiomiseen, mikä voi koetella kärsivällisyyttäsi. Se kannattaa silti tehdä hyvin.

HÄRKÄ

Päivä on mitä mainioin sosiaalisen kanssakäymisen ja uusien suhteiden solmimisen kannalta. Ole aloitteellinen, sillä rohkeus palkitaan. Osaat tuoda parhaat puolesi esiin.

KAKSONEN

Asiat voivat nyt osoittautua muuksi kuin miltä pinnalta katsoen näyttää. Älä luota ensivaikutelmaan vaan ota selvää hankkeiden taustoista ja ihmisten motiiveista.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Ilmassa on hermostunutta energiaa, ja eripuraa voi esiintyä tavallista helpommin. Tee tietoinen päätös pysyä tyynenä äläkä lähde mukaan muiden lietsomaan draamaan.

LEIJONA

Kaikki ei toki ole kultaa mikä kiiltää, mutta tänään kannattaa tarttua hanakasti sinulle esitettyihin ehdotuksiin ja omiin ideoihisi. Pääset niittämään menestystä.

NEITSYT

Sinulla riittää tahtoa puskea vaikka läpi harmaan kiven, mutta liika jääräpäisyys voi myös kääntyä sinua vastaan. Pysähdy hetkeksi ja mieti, mitä aidosti haluat.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

Uusi tuttavuus herättää mielenkiintosi, ja saatat huomata syttyväsi hänestä myös romanttisesti. Kiinnostuksesi kohteesta kannattaa ehdottomasti ottaa tarkemmin selvää.

SKORPIONI

Joku tai jokin, johon olet ladannut paljon odotuksia, osoittautuukin pettymykseksi. Älä anna sen masentaa. Jotain paljon parempaa on pikapuoliin tulossa tilalle.

JOUSIMIES

Olosi voi nyt olla hieman vetämätön tai neuvoton. Älä epäröi pyytää muilta apua tai taustatukea. Kaipaat vain pientä pukkausta tai rohkaisua, niin olet taas vauhdissa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Sinusta huokuu hienostunutta viehätysvoimaa, joka tuo olemukseesi annoksen salaperäisyyttä. Se vetoaa vahvasti muihin. Seuraasi ja huomiotasi tavoitellaan ahnaasti.

VESIMIES

Sinulla on nyt taito osata asetella sanasi erityisen taitavasti niin, että ne vetoavat muihin ja saavat heidät pyörtämään aiemmat mielipiteensä ja asettumaan taaksesi.

KALAT

Joku kaipaa apuasi, mutta et halua hänen ripustautuvan sinuun liikaa. Sinun kannattaa rohkaista häntä etsimään tapoja auttaa itse itseään ja ottamaan enemmän vastuuta.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X