Päivän horoskooppi perjantai 1.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä perjantai.

Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Tunnet tarvetta ravistella rutiineja ja liian tutuksi tulleita kuvioita. Mikäli et keksi mihin voisit vaikuttaa, saatat panna ranttaliksi vain torjuaksesi tylsyyttä.

HÄRKÄ

Kaipaat kauneutta ja kohottavia elämyksiä. Kyse ei ole turhamaisuudesta, vaan syvältä kumpuavasta tarpeesta, jota ei pidä väheksyä. Tee asioita, jotka lisäävät iloasi.

KAKSONEN

Korviisi kantautuu huhupuheita. Niille ei kannata antaa painoarvoa, eikä varsinkaan levittää niitä eteenpäin, sillä siitä ei koidu mitään hyvää. Panosta positiivisuuteen.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

RAPU

Jokin yllättävä kohtaaminen voi saada sukat pyörimään jaloissasi. Älä epäröi ottaa selvää, mikä ilmiön sai aikaan. Tunne saattaa hyvinkin olla molemminpuolinen.

LEIJONA

Jos itsevarmuutesi on saanut kolauksen tai ollut hakusessa, nyt se palaa moninkertaisena takaisin. Puhkut tarmoa etkä epäröi tarttua uusiin kunnianhimoisiin haasteisiin.

NEITSYT

Olet tavallista riehakkaammalla tuulella ja saatat intoutua tempauksiin, joihin et yleensä lähtisi mukaan. Saat villittyä muutkin mukaasi. Hauskuutta ja vauhtia piisaa.

VAAKA

Jos olet padonnut luovuuttasi, nyt se ryöpsähtää ilmoille sellaisella voimalla, ettei sinulla ole vastaansanomista. Etsi sille kanava purkautua tai se tekee sen itse.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

SKORPIONI

Tahdonvoimallasi pusket läpi vaikka harmaan kiven, mutta ehkä on hyvä miettiä onko kyseessä todella sen arvoinen asia, että siihen kannattaa uhrata kaikkia paukkujasi

JOUSIMIES

Uskalla luottaa intuitioosi jossain ihmissuhdetta koskevassa asiassa. Sanat ja käytös voivat olla jotain muuta kuin mitä vastapuoli aidosti ajattelee ja tarkoittaa.

KAURIS

Itsetuntemus on ehdoton ja pettämätön voimavara, ja nyt saatat saada siihen uutta syvyyttä tutkimalla menneisyyttäsi. Saatat innostua penkomaan juuriasi enemmänkin.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

VESIMIES

Sinulla on pilkettä silmäkulmassa ja karismaa vaikka muille jakaa. Saat helposti kiedottua muut pikkusormesi ympärille. Älä kuitenkaan leikittele kenenkään tunteilla.

KALAT

Loistat kahdenvälisissä tai pienessä piirissä käydyissä keskusteluissa. Silloin syvällisyytesi pääsee oikeuksiinsa. Ihmispaljoudet ja liika hälinä käyvät hermoillesi.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X