Päivän horoskooppi perjantai 15.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi perjantai 15.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä perjantai.

Päivän horoskooppi perjantai 15.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Olet tottunut jakelemaan muille ohjeita ja myös käskyjä. Nyt osaat tehdä sen niin ovelasti ja hienovaraisesti, että muut eivät edes huomaa tanssivansa pillisi mukaan.

HÄRKÄ

Jokin paikallaan junnannut asia tai tilanne nytkähtää eteenpäin, ja sen jälkeen kyyti onkin vauhdikasta. Saat paljon aikaan, ja asiat menevät juuri kuten toivotkin.

KAKSONEN

Olet utelias ja innokas laajentamaan tietojasi ja syventämään osaamistasi entisestään. Järkesi leikkaa terävästi, ja opit nyt uutta tavallistakin nopeammin ja helpommin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Jos koet, ettet saa mielipidettäsi kuuluviin tai että ylitsesi kävellään, kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi. Älä kiertele, vaan sano asiasi suoraan.

LEIJONA

Saatat nyt tuntea olosi hieman alavireiseksi tai voimattomaksi. Varaa aikaa lepoon ja  rentoutumiseen ja ympäröi itsesi ihmisillä, joiden seurassa aidosti viihdyt.

NEITSYT

Nipistä arjen kiireistä huolimatta aikaa myös romantiikalle. Se antaa rakkauselämällesi uutta potkua ja on juuri sitä, mitä itsekin nyt tarvitset puhjetaksesi kukkaan.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

Olet tasapainossa ja positiivisella mielellä. Ojennat auttavan kätesi jollekulle ja olet muutenkin anteliaalla tuulella. Onnistut tekemään monen päivästä paremman.

SKORPIONI

Mielesi kuplii ja suoltaa luovia ideoita. Älä yritä suitsia niitä tai pohtia liikaa, onko niissä järkeä. Äkkiseltään hullulta tuntuva ajatus voi sisältää kultajyvän.

JOUSIMIES

Olet täynnä virtaa ja ryntäät innokkaasti toteuttamaan päähänpistojasi miettimättä tempaustesi järkevyyttä tai seurauksia. Sinulla on kuitenkin erityistä onnea matkassa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Mikäli olet suunnitellut jotain hankintaa, nyt kannattaa olla valppaana ja valmiina toimimaan. Vaistosi ja makusi ovat erehtymättömät ja ohjaavat löytöjen äärelle.

VESIMIES

Saatat nyt innostua kokeilemaan ja venyttämään rajojasi. Näyttämisenhalu on kova, mutta sen ei pidä antaa ajaa terveen järjen ohi. Mieti kenen silmissä haluat päteä.

KALAT

Osaat tuoda itseäsi ja ajatuksiasi esiin mielenkiintoisesti ja kiehtovasti. Saisit helposti tukea ja apua hankkeillesi, mutta saatat valita toimia mieluummin yksin.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X