Päivän horoskooppi perjantai 19.4. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä perjantai.

Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Olet eloisa, kekseliäs ja hauskaa seuraa, joten ei mikään ihme, että muut viihtyvät nyt hyvin lähelläsi ja seuraelämä kukoistaa. Ilmassa on myös runsaasti romantiikkaa.

HÄRKÄ

Tunnet ehkä tarvetta viettää aikaa omissa oloissasi mieluisien puuhien parissa. Ota tilaa ja aikaa itsellesi. Kun saat akkusi ladattua, seura alkaa taas kiinnostaa.

KAKSONEN

Ihmissuhteissasi on liikehdintää, ja tunteet voivat leimahdella rajustikin. Jonkinlaista valtataistelua voi ilmetä ja rakkaudessa olla vuoroin kuumaa, vuoroin viileää.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Lohikäärme on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Lohikäärmeen vuonna syntyneiden uskotaan olevan siunattuja vauraudella. © iStock

RAPU

Askelissasi on kepeyttä ja sanoissasi ja ajatuksissasi lentoa. Osaat puhua muut halutessasi pyörryksiin, ja saat haluamasi ilman että muut edes tajuavat mitä tapahtui.

LEIJONA

Sinussa on nyt karismaa ja viehätysvoimaa, joka vetää muita vahvasti puoleensa. Romanttiset kohtaamiset värittävät päivääsi, ja jokin niistä voi ravistella elämääsi.

NEITSYT

Sinulla on kyky huomata asiat ja mahdollisuudet, jotka muilta menevät ohi. Tänään siitä koituu sinulle aivan erityistä hyötyä. Saat etulyöntiaseman jossain asiassa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Erilaiset kumppanuudet korostuvat, ja jokin niistä voi nyt muuttaa muotoaan. Sinulla on paljon annettavaa etenkin seuraelämässä. Olet omaa luokkaasi tunnelman luojana.

SKORPIONI

Olet altis vetämään mutkat suoriksi ja tekemään ehkä turhan hätiköityjä johtopäätöksiä. Maltti on valttia. Jos suinkin kykenet, siirrä vähänkin isompien päätösten tekoa.

JOUSIMIES

Asiat voivat näyttäytyä hieman hämmentävinä tai nurinkurisina. Jokin asia, jolta olet odottanut paljon, voi osoittautua pettymykseksi, ja jokin erehdys onnenpotkuksi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Kohtaamisissa on tänään jotain erityistä, ja jokin niistä voi saada sydämesi lyömään kiivaammin. Ole avoin muiden lähestymisyrityksille ja tee itsekin aloitteita.

VESIMIES

Seurastasi ja huomiostasi suorastaan kilpaillaan, mutta olet vaikeasti hurmattavissa. Pidät tiukasti kiinni vapaudestasi valita mitä teet, etkä ole perso liehakoinnille.

KALAT

Katso tarkasti keiden kanssa vietät aikaasi ja jaat ajatuksiasi. Muiden ihmettely tai suunnitelmiesi kyseenalaistaminen voivat lannistaa. Innostavassa seurassa kukoistat.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X