Päivän horoskooppi perjantai 2.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi perjantai 2.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä perjantai.

Päivän horoskooppi perjantai 2.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!
Teksti:
Paula Joentaus

Päivän horoskooppi ennakoi, mitä on tänään luvassa horoskooppimerkillesi!

OINAS

Muut ovat nyt innokkaita tuputtamaan neuvojaan, mutta niiden sijaan sinun kannattaa nyt kuunnella omaa intuitiotasi. Se voi tarjota yllättävän mutta hienon ratkaisun.

HÄRKÄ

Joku yrittää kyseenalaistaa suunnitelmiasi tai asettua poikkiteloin niiden tielle. Koeta selvittää, mikä hänen motiivinsa on. Sen selvittyä saat kyllä vakuutettua hänet.

KAKSONEN

Huomiosi kiinnittyy tänään aineellisiin asioihin. Saatat viimein päätyä hankkimaan jotain sellaista, josta olet haaveillut jo pitkään ja joka tuo sinulle paljon iloa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Jokin pitkään kytenyt kiista tai jännite on vaarassa puhjeta ilmiriidaksi, jos et suostu menemään puolitiehen vastaan ja tekemään edes pieniä myönnytyksiä. Hae sopua.

LEIJONA

Päivä on vauhdikas ja antoisa sosiaalisen kanssakäymisen kannalta. Olet itse viihdyttävää seuraa, mutta pääset myös nauttimaan erityisen innostavista kohtaamisista.

NEITSYT

Romantiikkaa riittää, ja ihastut helposti. Vedät myös vahvasti muita puoleesi, joten kipinöiviltä kohtaamisilta on miltei mahdotonta välttyä. Seurasta ei tule pulaa.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

Tänään on hyvä päivä puskea täysillä eteenpäin ja tehdä suunnitelmista totta. Älä epäröi pyytää hankkeillesi tukea muilta. Saatat löytää kerrassaan loistavan kumppanin.

SKORPIONI

Päivä on sähäkkä, ja se sopii paremmin pienten ja nopeasti hoidettavien asioiden kuin pitkäjänteisyyttä vaativien tehtävien suorittamiseen. Olet tarkka ja nokkela.

JOUSIMIES

Sinulla on vauhti päällä, ja yhtä seikkailunhaluisten ystävien seura lisää kierroksiasi vielä entisestään. Luvassa on taatusti hauskaa menoa ja yllättäviä käänteitä.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Rahaa voi tänään kulua suunniteltua enemmän, mutta toisaalta saat myös rahoillesi kelpo vastineen. Jokin vanha harrastus tai muu intohimo voi jälleen nostaa päätään.

VESIMIES

Saatat innostua vaihtamaan maisemaa tai tehdä jonkin muun spontaanin irtioton. Kartat liian tarkkoja suunnitelmia, mikä onkin viisasta. Saat kokea jotain hienoa.

KALAT

Saatat saada odottamattoman ehdotuksen tai kutsun. Siihen kannattaa vastasta myöntävästi, vaikka joutuisitkin pois mukavuusalueeltasi. Tulet yllättymään myönteisesti.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X