Päivän horoskooppi perjantai 23.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi perjantai 23.2. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä perjantai.

Päivän horoskooppi perjantai 23.2. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Jokin hanke tai ihmissuhde saattaa nyt vetää sinua vastustamattomasti puoleensa. Saatat sen myötä astua aivan erilaisiin ympyröihin ja pääset oppimaan paljon uutta.

HÄRKÄ

Jokin pintapuolinen tuttavuus saattaa nyt syventyä ja ottaa suuremman roolin elämässäsi. Ole avoin tapahtumille ja asioiden saamille käänteille. Ne poikivat hyvää.

KAKSONEN

Irrallaan olleet palaset loksahtavat nyt mukavasti paikoilleen, ja elämääsi tulee kaipaamaasi selkeyttä. Voit aloittaa viikonlopun rennoissa ja leppoisissa tunnelmissa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Sinulla on nyt pontta, selkeä suunta ja tarmoa, joten ei ihme, että tunnet olevasi elämäsi vedossa. Olet tavallista rohkeampi tekemään myös romanttisia aloitteita.

LEIJONA

Tunteet leiskuvat isolla liekillä. Vakiintuneet löytävät suhteestaan uusia tasoja, ja ihastuneiden suhde voi syventyä rakkaudeksi. Muut syttyvät asioista ja tilanteista.

NEITSYT

Saatat huomata mielipiteittesi tai mieltymystesi muuttuneen. Sen sisäistettyäsi voit innostua tekemään tilaa muillekin muutoksille elämässäsi. Elät uudistumisen aikaa.

VAAKA

Vetovoimasi ja säteilysi ovat jo sinällään suuria, ja herätät myönteistä huomiota ponnistelematta. Jos panet hurmausvaihteen silmään, olet kerrassaan vastustamaton.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

SKORPIONI

Kun vain päätät, mitä haluat, saat aikaan merkittäviä tuloksia. Toisaalta saatat nyt empiä usean vaihtoehdon välillä, eikä valintaa silloin ole järkevää kiirehtiä.

JOUSIMIES

Yhteistyö ja seurustelu erilaisten ihmisten kanssa antaa nyt paljon ja rikastuttaa ajatteluasi ja elämääsi. Talkoot tai muu yhteinen tempaus sopisi mainiosti kuvaan.

KAURIS

Herätät kiinnostusta, ja seurasi vetää puoleensa monenlaisia ihmisiä. Sinulle uskoudutaan ja mielipiteitäsi pidetään arvossa. Saatat nyt saada haltuusi yllättävää tietoa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VESIMIES

Olet moniulotteinen ja kekseliäs ja onnistut nyt esimerkilläsi avartamaan muidenkin ajattelua tai opettamaan heille uusia tapoja toimia ja tarkastella asioita.

KALAT

Sinulla on kyky suorastaan lumota kuulijasi. Tuot ajatuksiasi esiin kiehtovasti, ja sanoissasi piilee viisautta ja ajatuksen siemeniä, jotka uppoavat otolliseen maaperään.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X