Päivän horoskooppi perjantai 29.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi perjantai 29.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä perjantai.

Päivän horoskooppi perjantai 29.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Päivääsi leimaa pehmeä energia. Vaalit läheisiä ihmissuhteitasi ja haluat saada itsellesi tärkeät henkilöt lähellesi. Olet mainio kutsujen järjestäjä ja tunnelman luoja.

HÄRKÄ

Mihin ryhdytkin saa tänään aivan erityisen latauksen. Sinulla on näkemyksiä ja mielipiteitä, joilla on painoarvoa, ja jotka ansaitsevat saada laajempaakin huomiota.

KAKSONEN

Sinussa on nyt huimaavaa vetovoimaa, ja vedät ehkä puoleesi enemmän huomiota kuin ehkä välittäisitkään. Saatat tuntea tarvetta saada olla omissa oloissasi. Tee se.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Pysy uskollisena omille ajatuksillesi ja haaveillesi, vaikka niitä yritettäisiin kyseenalaistaa. On tärkeää, että uskallat puolustaa itseäsi. Se lisää itsevarmuuttasi.

LEIJONA

Kohtaamiset ovat tavallista syvällisempiä, ja jokin niistä voi ravistella elämääsi enemmänkin. Joku saattaa nyt nähdä sinussa potentiaalia, josta et itse ole tietoinen.

NEITSYT

Tänään kannattaa hiljentää vauhtia ja keskittyä kuuntelemaan sisintäsi. Se kertoo kyllä mitä kaipaat ja varsinkin keiden kanssa sinun kannattaa viettää aikaasi.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Mikäli olosi on nyt hämmentynyt, se saattaa viesittää vain siitä, että sinulla on useampikin vaihtoehto valittavanasi. Ota aikaa pääättääksesi mitä eniten haluaisit.

SKORPIONI

Sinulla tuntuu tänään olevan taikapölyä hyppysissäsi. Saat nyt kinkkisimmätkin tilanteet kääntymään eduksesi ja toiveesi tuntuvat toteutuvan aivan kuin itsestään.

JOUSIMIES

Olet nokkela ja luova, ja pystyt ratkaisemaan eteesi mahdollisesti tulevat haasteet tai kilpailutilanteet eduksesi. Jokin kohtaaminen tekee sinuun suuren vaikutuksen.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Jos olet kieltänyt jonkin ongelman olemassaolon, nyt se ei enää käy. Kohtaa se silmästä silmään. Huomaat, että saat sen helposti hoidettua pois päiväjärjestyksestä.

VESIMIES

Päivä sisältää yllätyksen, joka voi suunnata huomiosi johonkin sellaiseen asiaan tai henkilöön, jota et muutoin olisi kenties tullut huomanneeksi. Opit jotain uutta.

KALAT

Päivä tulvii rakkautta ja romantiikkaa, ja myös muut ihmissuhteet ja kumppanuudet ovat nyt antoisia. Jokin tärkeä päätös alkaa olla ajankohtainen. Kuuntele sydäntäsi.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X