Päivän horoskooppi perjantai 9.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi perjantai 9.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä perjantai.

Päivän horoskooppi perjantai 9.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!
Teksti:
Paula Joentaus

Päivän horoskooppi ennakoi, mitä on tänään luvassa horoskooppimerkillesi!

OINAS

Arvostat hyvää seuraa ja olet nyt myös valmis panostamaan treffeihin ja muuhun sosiaaliseen kanssakäymiseen tavallista enemmän. Kohtaamiset ovatkin hyvin antoisia.

HÄRKÄ

Kaikki sellainen tekeminen, jossa olet mukana täydestä sydämestäsi, tuottaa hienoja tuloksia. Vastaavasti hankkeet, joihin suhtaudut vastahakoisesti, tökkivät pahasti.

KAKSONEN

Jos rakkauden tai jonkin henkilökohtaisen hankkeesi tiellä on ollut esteitä, nyt ne poistuvat ja pääset kaasuttamaan täysillä eteenpäin. Luvassa onkin vauhdikas päivä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Tarjolla on paljon menoja ja aktiviteetteja, ja seurasi on kysyttyä. Liian kuumeinen meno voi käydä hermoillesi. Kaipaat ehkä seuraelämän rientoja enemmän omaa rauhaa.

LEIJONA

Sinussa on nyt roppakaupalla charmia, joka puree ja kerää ympärillesi ihailijoita. Valloitusten tekeminen sujuu leikiten, mutta älä silti tallo sydämiä vain huviksesi.

NEITSYT

Olet ehkä etääntynyt eräästä sinulle aiemmin läheisestä ihmisestä. Nyt on hyvä hetki tehdä asialle jotakin. Ole aloitteellinen ja ota ensimmäinen askel, vaikka jännittäisi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

Päivä tarjoaa runsain mitoin tilaisuuksia hauskanpitoon ja romantiikkaan. Kysymys onkin nyt lähinnä siitä, paljonko iloa ja nautintoja olet valmis itsellesi suomaan.

SKORPIONI

Jonkin tilanteen tai ongelman selvittäminen edellyttää sitä, että tingit hieman ylpeydestäsi tai suostut menemään mukavuusalueesi ulkopuolelle. Se kannattaa tehdä.

JOUSIMIES

Pieni irtiotto tai maisemanvaihdos houkuttelisi. Jos siihen ei ole mahdollisuutta, riko ainakin rohkeasti rutiinejasi ja tee jotain, joka sykähdyttää ja antaa iloa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Keskittymiskykysi ja kunnianhimosi ovat nyt omaa luokkaansa, ja jos vain löydät riittävän motivoivan kohteen, omistaudut sille täysillä ja saavutat upeita tuloksia.

VESIMIES

Maailmasi on avartumassa tavalla tai toisella. Saatat solmia mielenkiintoisia tuttavuuksia tai harkita uutta aluevaltausta. Olet luova ja uskot mahdollisuuksiisi.

KALAT

Luvassa on aivan erityisen inspiroivia kohtaamisia, joista jokin voi säväyttää myös romanttisesti. Olet avoin uudelle ja valmis muuttamaan tarvittaessa toimintaasi.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X