Päivän horoskooppi sunnuntai 10.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi sunnuntai 10.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä sunnuntai.

Päivän horoskooppi sunnuntai 10.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
(Päivitetty: )
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Varaa aikaa rauhalliseen oleskeluun ja ajatustesi selvittelyyn. Sopiva määrä joutilaisuutta antaa aivojesi tuulettua ja luovuudellesi mahdollisuuden ottaa enemmän tilaa.

HÄRKÄ

Ole avoin muiden mielipiteille ja näkemyksille. Huomaat ehkä mielipiteesi jostain varmana pitämästäsi asiasta muuttuvan. Päivä tarjoaa vastauksia ja ratkaisuja pulmiin.

KAKSONEN

Jos jokin asia huolestuttaa, ota askel taaksepäin. Hämmingin aiheuttaja löytyy aiemmin tekemistäsi valinnoista tai tapahtuneista asioista. Pystyt korjaamaan tilanteen.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Päiväsi sujuu leppoisasti. Suhteet läheisiin ovat harmonisia ja asiat tuntuvat hoituvan omalla painollaan tai pienellä panostuksella. Olet tyytyväinen ja levollinen.

LEIJONA

Vaadit paljon itseltäsi ja muiltakin. Se voi johtaa turhautumiseen ja tunnelman kiristymiseen. Älä puske väkisin ja ota itseäsi liian vakavasti. Etsi iloa ja rentoutta.

NEITSYT

Olet mainiossa vedossa ja loistat erityisesti sosiaalisissa tilanteissa. Olet tavallista spontaanimpi ja leikkisämpi ja nautit kohtaamisista ja yhdessä tekemisestä.

VAAKA

Kiinnitä huomiota siihen, ettet anna muiden suostutella sinua sellaiseen, mihin et oikeasti halua ryhtyä. Ole jämäkkä ja puolusta rajojasi, äläkä selittele turhia.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

SKORPIONI

Haluat, että rakkaillasi ovat asiat hyvin, mutta joskus menet ehkä liiankin pitkälle ja teet asioita ja päätöksiä heidän puolestaan. Anna tukeasi, mutta myös tilaa.

JOUSIMIES

Olet suorapuheinen ja saatat tulla loukanneeksi tahattomasti jonkun tunteita. Jos huomaat niin käyneen, yritä paikata tilanne oitis. Toiminta ajaa nyt ajattelun edelle.

KAURIS

Ilmassa on rakkautta ja romantiikkaa, ja jokin yllättävä kohtaaminen voi sekoittaa pasmasi pahemman kerran. Älä piilottele lämpimiä tunteitasi, vaan näytä ne avoimesti.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VESIMIES

Luovuutesi roihuaa ja tuottaa päähänpistoja, joita ryhdyt toteuttamaan sen enempiä tuumimatta. Tuloksena on mielenkiintoinen ja hauska päivä, josta ei käänteitä puutu.

KALAT

Menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus ovat kirkkaina mielessäsi ja auttavat sinua muodostamaan aiempaa tarkemman kuvan siitä kuka olet, mistä tulet ja mitä kohti kuljet.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X