Päivän horoskooppi sunnuntai 17.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi sunnuntai 17.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä sunnuntai.

Päivän horoskooppi sunnuntai 17.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Tiedät mitä haluat, ja myös miten voit sen saada. Päättäväisyytesi ja tahdonlujuutesi ovat vailla vertaa. Sääliksi käy sitä, joka yrittää asettua eteesi poikkiteloin.

HÄRKÄ

Ilmassa on viljalti romantiikkaa. Vakiintuneet voivat tavoittaa uudestaan alkuaikojen huuman, ja sinkut vetävät puoleensa toiveikkaita yrittäjiä kuin mesi kimalaisia.

KAKSONEN

Olet vauhdikas ja aikaansaava, etkä katso hyvällä muiden jahkailua tai päättämättömyyttä. Konflikteilta on vaikea välttyä. Ehkä olisi viisainta toimia tänään omin päin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Asia, jota et ole halunnut tai uskaltanut tunnustaa, tulee ilmi. Saat huomata, että salailu on vienyt turhaan voimiasi ja pelkosi muiden reaktioista on ollut turhaa.

LEIJONA

Asiat eivät mene kuten haluaisit, etkä epäröi antaa turhautuneisuutesi näkyä ja kuulua. Pahimman kiukun laannuttua huomaat, että lopputulos peittoaa omat suunnitelmasi.

NEITSYT

Sinussa on nyt kosolti hienostunutta viehätysvoimaa sekä ripaus salaperäisyyttä, mikä on monille aivan vastustamaton yhdistelmä. Huomiostasi käydään kiivasta kamppailua.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

Suunnitelmista on tänään vaikea pitää kiinni, joten voit yhtä hyvin heittää ne romukoppaan. Omaksu joustava ja utelias asenne ja katso mitä päivä tuo tullessaan.

SKORPIONI

Saat osaksesi enemmän huomiota kuin välittäisitkään. Sinussa on nyt ehdottomasti sitä jotain, mikä saa muiden päät kääntymään ja rohkeimmat kiehnäämään ympärilläsi.

JOUSIMIES

Olet seurueiden keskipiste ja osaat luoda ympärillesi rennon tunnelman, jossa ujoimmatkin vapautuvat ja uskaltutuvat esiin kuorestaan. Opit tai oivallat jotain tärkeää.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Et seiso tumput suorina tai sulje silmiäsi havaitsemiltasi epäkohdilta, vaan puutut rohkeasti vääryyksiin. Esimerkkisi saa muidenkin selkärangan suoristumaan.

VESIMIES

Pienet erimielisyydet paisuvat helposti kunnon riitelyksi, jos et tietoisesti pidä kieltäsi kurissa. Osaat nyt sivaltaa sanan säilällä halutessasi hyvinkin terävästi.

KALAT

Lempeä energia leimaa päivääsi. Et kaipaa suuria etkä edes pieniä seikkailuja, vaan viihdyt mainiosti kotosalla vain lähimpiesi seurassa. Sinusta huokuu mielenrauhaa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X