Päivän horoskooppi sunnuntai 21.4. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä sunnuntai.

Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Jokin yllättävä oivallus kirkastaa päiväsi. Se antaa sinulle varman tunteen siitä, mihin haluat panostaa enemmän tai mihin suuntaan haluat lähteä elämääsi viemään.

HÄRKÄ

Pärjäisit nyt hyvin itseksesikin, mutta muut saattavat kaivata apuasi ja tukeasi. Nosta ystävyys, rakkaus ja kumppanuus kunniapaikalle, ja vaali tärkeitä ihmissuhteitasi.

KAKSONEN

Tarkastelet nyt aiempia valintojasi uudessa valossa ja saatat huomata tavoitteidesi tai arvomaailmasi muuttuneen. Et arastele tehdä muutoksia, mikäli tarve vaatii.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Lohikäärme on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Lohikäärmeen vuonna syntyneiden uskotaan olevan siunattuja vauraudella. © iStock

RAPU

Nautit hiljaiselosta, mutta myös syvällisistä keskusteluista hyvässä seurassa. Jokin suunnitelma tai oivallus tekee tuloaan, ja sille kannattaa antaa kasvurauha.

LEIJONA

Jokin ihmissuhde voi nyt aiheuttaa päänvaivaa. Sinulta löytyy keinoja saattaa asiat halutessasi takaisin tolalleen, mutta saatat itse valita ottaa hieman etäisyyttä.

NEITSYT

Joudut silmätysten jonkin ongelman kanssa, jota et osaakaan ratkaista tuosta vain. Epävarmuus voi tuntua hämmentävältä, mutta sen sietämistä on hyödyllistä harjoitella.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Luvassa on hauskoja kohtaamisia ja innostavaa tekemistä, ja sosiaalinen taitavuutesi on onnistuneiden tapaamisten keskeinen tekijä. Saat ujoimmatkin ulos kuorestaan.

SKORPIONI

Kotiin tai läheisiisi liittyvät asiat vaativat nyt huomiotasi. Löydät toimivat ratkaisut mahdollisiin ongelmiin ja osaat lähestyä asioita rakentavasti ja lämpimästi.

JOUSIMIES

Ihmissuhteissasi sattuu ja tapahtuu. Yllättävät kohtaamiset voivat poikia uusia mahdollisuuksia tai kumppanuuksia. Tulikuuma romanssikin saattaa nyt saada alkunsa.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Päivä on pintapuolisesti tarkasteltuna kepeä ja hilpeä, mutta pinnan alla kuplii jo jotain sellaista, mikä saattaa myllertää tulevaisuudensuunnitelmasi uuteen uskoon.

VESIMIES

Joku kohdistaa sinuun toiveita tai odotuksia, jotka koet ahdistavina tai ylimitoitettuina. Puolusta rajojasi. Raha ja ihmissuhteet kannattaa pitää erossa toisistaan.

KALAT

Tunteiden aallot lyövät nyt korkeina, ja jos et pidä varaasi, ne saattavat pyyhkäistä sinut mennessään ulapalle. Keskity konkreettiseen tekemiseen, niin järkesi palaa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X