Päivän horoskooppi sunnuntai 25.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi sunnuntai 25.2. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä sunnuntai.

Päivän horoskooppi sunnuntai 25.2. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Joudut ehkä hieman rimpuilemaan tai polkemaan jalkaa saadaksesi tarpeeksi tilaa ja aikaa tärkeäksi kokemillesi asioille. Seurastasi ja ajastasi kamppaillaan kiivaasti.

HÄRKÄ

Elämäsi peruspilarit voivat huojua, mikä ajaa sinut pois mukavuusalueeltasi. Sinulla on kyllä rohkeutta ja valmiuksia kestää muutoksia ja kääntää ne omaksi eduksesi.

KAKSONEN

Elämäsi on vauhdikasta, mutta kannattaa miettiä, onko kaikilla asioilla oikeasti noin kova kiire. Kertooko tilanne kenties enemmän kyvyttömyydestäsi hidastaa vauhtia?

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Edessäsi on muutoksia, ja olivatpa ne itse alulle panemiasi tai ulkoapäin aiheutettuja, ne vievät aikaasi ja voimiasi. Panosta siis hyvinvointiisi ja lataa akkujasi.

LEIJONA

Joudut nyt sietämään epävarmuutta tai venyttämään sietokykyäsi jonkin asian suhteen. Tilannetta helpottaa, jos voit vastapainoksi tehdä jotain vain omaksi iloksesi.

NEITSYT

Olet energinen ja hyvällä tavalla itsevarma. Onnistut tuomaan ideasi ja ajatuksesi esiin oikeassa seurassa, jossa ne saavat kiinnostuneen ja arvoisensa vastaanoton.

VAAKA

Et voi nyt luottaa siihen, että asiat sujuisivat omalla painollaan. Joudut puuttumaan niiden kulkuun, mutta samalla pääset vaikuttamaan haluamaasi lopputulokseen.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

SKORPIONI

Ilmassa on runsaasti nostalgiaa. Saatat huomata haikailevasi päättyneen ihmissuhteen perään tai muistelevasi kaiholla jotain menneisyyteen jäänyttä paikkaa tai asiaa.

JOUSIMIES

Eteesi tulee yllättäviä tilanteita, joihin on mahdotonta varautua etukäteen. Auttaa kuitenkin paljon, jos pystyt ylläpitämään rauhallista ja luottavaista mielialaa.

KAURIS

Läheiset ihmissuhteet ovat nyt voimavara ja energian ja ilon lähde. Keksi yhteistä tekemistä tai varaa muuten aikaa läheisillesi. Jokin ystävyys lujittuu entisestään.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VESIMIES

Olet yleensä sulava sanaseppo, mutta tänään kommunikointi voi asettaa haasteita. Saatat tulla tahtomattasi väärinymmärretyksi tai pahoittaa heitoillasi jonkun mielen.

KALAT

Sunnuntaita leimaa verkkaisuus, joka kannattaa hyödyntää. Kiireetön pohdiskelu ja ajatusten vaihto jonkun kanssa voi poikia nyt hienoja oivalluksia tai ideoita.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X