Päivän horoskooppi sunnuntai 3.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä sunnuntai.

Teksti:
Paula Joentaus

Päivän horoskooppi ennakoi, mitä on tänään luvassa horoskooppimerkillesi!

OINAS

Päivän energia on luonteeltaan pehmeää, ja se tukee hienosti unelmointia ja rentoutumista hyvässä seurassa. Unohda hetkeksi kaikki turha hermoilu ja reuhtominen.

HÄRKÄ

Olet hieman herkkänahkainen ja pahoitat mielesi herkästi sellaisestakin, mistä et tavallisesti olisi moksiskaan. Koeta välttää ylireagoimista ja turhaa dramaattisuutta.

KAKSONEN

Olet itsevarma ja kilpailunhaluinen, mikä lataa päivään melkoiset kierrokset. Haastat mielelläsi muita mittelöihin, mikä voi olla hauskaa, mutta myös varsin riskialtista.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

RAPU

Hyödyt siitä, että teet asioita yhdessä muiden kanssa. Yksin sinun voi olla vaikea päästä käyntiin tai panna ideoitasi käytäntöön. Oikeassa seurassa vain taivas on rajana.

LEIJONA

Kärsivällisyys on päivän sana, ja vaikka se ei ehkä olekaan suurimpia vahvuuksiasi, sitä on syytä harjoitella. Asiat eivät mene suoraa latua, mutta pääset silti perille.

NEITSYT

Sinun voi olla vaikea keskittyä siihen mitä ympärilläsi tapahtuu. Jos tunnet halua vetäytyä omiin oloihisi, sille lienee hyvä syy. Ota aikaa itsellesi ja ajatuksillesi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

VAAKA

Älä epäröi tehdä muutoksia, mikäli jokin asia elämässäsi aiheuttaa toistuvasti tyytymättömyyttä. Tämä on mitä mainioin päivä asettaa tavoitteita ja laatia suunnitelmia.

SKORPIONI

Luovuutesi pulppuaa ja tuottaa ideoita, joita et ehkä alkuun tunnista omiksesi. Älä tyrmää niitä suoralta kädeltä, sillä niihin voi kätkeytyä enemmän kuin arvaatkaan

JOUSIMIES

Olet hyvin energinen ja janoat vaihtelua. Se yhdistettynä kärsimättömyyteesi voi johtaa hillittömään käytökseen tai hätiköityihin päätöksiin. Malttia ja harkintaa.

KAURIS

Ilma on sakeanaan romantiikkaa, joten varaa aikaa mielitiettysi seurasta nauttimiseen. Sinkut saattavat huomata sydämensä sykkivän uudelle viehättävälle tuttavuudelle.

VESIMIES

Sekä teoissasi, sanoissasi että eleissäsi on nyt tunnetta ja näyttävyyttä. Se auttaa saamaan viestisi selvästi perille, mutta voi myös paisuttaa kärpäsistä härkäsiä.

KALAT

Ota vastuu hyvinvoinnistasi ja tyytyväisyydestäsi. Älä anna muiden käyttää kiltteyttäsi hyväkseen ja teettää sinulla heille kuuluvia hommia. Tee asioita, joista nautit.

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

Lue myös: Viikkohoroskooppi kertoo, mitä lähipäiviin on luvassa!

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X