Päivän horoskooppi sunnuntai 4.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi sunnuntai 4.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä sunnuntai.

Päivän horoskooppi sunnuntai 4.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!
Teksti:
Paula Joentaus

Päivän horoskooppi ennakoi, mitä on tänään luvassa horoskooppimerkillesi!

OINAS

Sunnuntai suosii rauhallista ja leppoisaa tekemistä. Kaikki repivä rehkiminen kannattaa nyt unohtaa ja viettää aikaa hyvässä seurassa ja rentouttavan puuhastelun parissa.

HÄRKÄ

Jokin uusi haave tai kiinnostuksen kohde voi nyt nostaa päätään. Sitä ei kannata sivuuttaa vaan ottaa se heti lähempään tarkasteluun. Se pitää sisällään paljon.

KAKSONEN

Jokin suhde on muuttamassa muotoaan. Älä sulje asialta silmiäsi vaan pohdi rehellisesti, millaisia tunteita tilanne sinussa herättää. Sen jälkeen osaat toimia oikein.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Saatat nyt huomata ajattelevasi erästä henkilöä erityisen lämpimästi. Ehkä hänelle olisi sopiva paikka elämässäsi. Älä ujostele turhaan, tee rohkeasti aloite.

LEIJONA

Kaikki eivät nyt ole valmiita tukemaan ideoitasi tai hankkeitasi, mutta älä ota siitä nokkiisi. Enemmän merkitystä on sillä, että itse uskot siihen, mitä olet tekemässä.

NEITSYT

Jokin asia tai suhde osoittautuu aivan toisenlaiseksi kuin olit kuvitellut. Kun totuus paljastuu, moni palanen loksahtaa kohdalleen, ja oivallukset seuraavat toisiaan.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

Sinulla riittää lämpöä ja rakkautta jaettavaksi muillekin kuin lähipiirillesi. Olet motivoitunut tekemään konkreettisia tekoja auttaaksesi jotakuta, jolla on vaikeaa.

SKORPIONI

Suhtaudut hyvin intohimoisesti johonkin asiaan tai suhteeseen, ja tunteet voivat helposti nyt lyödä ylikin. Kanavoi osa energiastasi fyysiseen tekemiseen. Se tasoittaa.

JOUSIMIES

Olet tarmokas ja päättäväinen ja saatat nyt aloittaa jonkin kunnianhimoisen projektin. Olet halukas kehittämään itseäsi ja tulemaan paremmaksi versioksi itsestäsi.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Sunnuntai tuo tullessaan yllätyksen tai käänteen, joka saattaa aluksi harmittaa tai sekoittaa suunnitelmasi. Myöhemmin se paljastuu todelliseksi onnenpotkuksi.

VESIMIES

Sosiaalinen elämäsi on vilkasta. Ideat sinkoilevat, ja keskustelu käy kiivaana. Kukoistat päästessäsi käymään syvällistä ajatustenvaihtoa hengenheimolaistesi kanssa.

KALAT

Kaipaat kipeästi purkautumiskanavaa luovuudellesi. Unohda tänään se, mitä pitäisi tehdä, ja omistaudu sellaiselle, mitä aidosti haluat tehdä. Elämänilosi lisääntyy.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X