Päivän horoskooppi tiistai 12.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi tiistai 12.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä tiistai.

Päivän horoskooppi tiistai 12.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Tiedät mitä haluat, mikä vähentää haluasi kompromisseihin tai neuvotteluihin. Henkilökohtaisissa hankkeissasi voit toimia omin päin, mutta muissa kannattaa joustaa.

HÄRKÄ

Olet hyvässä vedossa, ja asiat luistavat. Saat edistettyä hankkeitasi vähällä vaivalla. Se ei kuitenkaan tarkoita, että heittäytyisit laiskaksi. Mieluummin nostat rimaa.

KAKSONEN

Ympärilläsi kuohuu ja joku saattaa yrittää vetää sinut mukaan draamaansa. Teet viisaasti, kun pysyt erossa turhista kiistoista. Voit käyttää energiasi parempaankin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Ihmissuhteiden merkitys korostuu. Sinulla on nyt keskeinen rooli jonkin suhteen parantamisessa tai kiistan sovittelussa. Saatat myös löytää uuden hengenheimolaisen.

LEIJONA

Olet kärsimätön ja ärsyynnyt helposti, jos asiat eivät mene mielesi mukaan. Älä pura pahaa tuultasi muiden niskaan. Tee jotain, mikä tuo iloa ja auttaa sinua rentoutumaan.

NEITSYT

Sinulla nyt pettämätön kyky saada haltuusi tietoa, jota joku yrittää pimittää. Kaikenlainen ongelmien ratkaisu ja salaisuuksien selvittäminen saa sinut syttymään.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

Päivä on ehkä makuusi liian kiireinen. Nautit yleensä tapahtumista ja kohtaamisista, mutta äkkikäänteet ja yllätykset myös rasittavat. Karsi vähemmän tärkeitä menoja.

SKORPIONI

Pääset pitelemään tahtipuikkoa ja määräämään sävelet ja tahdin. Valta tuo kuitenkin mukanaan myös vastuun. Älä määräile määräilyn ilosta, vaan edistääksesi hyviä asioita.

JOUSIMIES

Ihmissuhteissa on yllätyksiä. Saatat löytää yhteisen sävelen jonkun sellaisen henkilön kanssa, jonka kanssa kemiat eivät ole aiemmin kohdanneet. Romantiikkakin kukoistaa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Sinun on nyt tavallista helpompaa puhua muut puolellesi. Sovit kuin nakutettuna jonkin hankkeen keulakuvaksi. Mieti, mikä olisi asia, jolle haluat nyt saada huomiota.

VESIMIES

Olet avoin muutoksille ja valmis myös ryhtymään tuumasta toimeen idean saatuasi. Jokin elämäsi osa-alue saattaakin nyt joutua aikamoisen myllerryksen kohteeksi.

KALAT

Sinulla on enemmän vaikutusvaltaa ihmisiin ympärilläsi kuin ehkä tiedostatkaan. Sanasi tuntuu nyt olevan laki monelle, ja he tekevät kaikkensa miellyttääkseen sinua.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X