Päivän horoskooppi tiistai 16.4. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä tiistai.

Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Kohdallesi saattaa nyt osua tilaisuus parantaa taloustilannettasi. Myös työhön, uraan ja opiskeluun liittyvät asiat ovat vahvassa myötätuulessa. Aktiivisuus palkitaan.

HÄRKÄ

Ihmissuhteissasi puhaltavat leppoisat tuulet. Läsnäolollasi on rauhoittava vaikutus muihin, ja jos kiistoja syntyisikin, ne on helppo selvittää. Yhteistyö toimii hyvin.

KAKSONEN

Sinun kannattaa luottaa vaistoosi. Intuitiosi toimii hyvin ja kertoo sinulle mihin kannattaa ryhtyä, keiden kanssa viettää aikaa ja mitkä asiat eivät ole sinua varten.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Lohikäärme on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Lohikäärmeen vuonna syntyneiden uskotaan olevan siunattuja vauraudella. © iStock

RAPU

Sen sijaan, että ryntäisit uusien hankkeiden kimppuun, mieti mitkä aiemmat kiinnostuksen kohteet tai ihmissuhteet ovat jääneet liian vähälle huomiolle ja panosta niihin.

LEIJONA

Saat tavallistakin selvemmin äänesi ja kantasi kuuluviin. Mielipiteitäsi ja ajatuksiasi kuunnellaan ja niille annetaan paljon painoarvoa. Voit panna alulle muutoksen.

NEITSYT

Tänään on hyvä päivä ottaa hieman rennommin. Saat huomata, että se ei tarkoita samaa kuin laiskottelu. Päinvastoin, huomaat luovuutesi ja tehokkuutesi lisääntyvän.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Olet eloisa ja aistikas. Et suhtaudu itseesi turhan vakavasti, minkä ansiosta muutkin rentoutuvat seurassasi. Silmäkulmassasi on pilkettä ja elkeissäsi flirttiä.

SKORPIONI

Sinun saattaa tänään olla vaikea ymmärtää muita tai tulla itse ymmärretyksi. Pidä kommunikointi suorana ja selkeänä, äläkä vedä turhan hätiköityjä johtopäätöksiä.

JOUSIMIES

Sytyt helposti uusista asioista ja ihmisistä, ja saatat lähteä mukaan hankkeisiin sen kummempia pohtimatta. Vaikka innostuneisuus vie pitkälle, pieni harkinta kannattaa.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Aiemmin tekemäsi työ on alkanut kantaa hedelmää. On tärkeää osata nauttia saavutuksistasi, joten tee jotain ylimääräistä mukavaa alleviivataksesi onnistumistasi.

VESIMIES

Jos mielesi tuntuu tukkoiselta tai olet ärtynyt, se voi johtua siitä, että aistisi ovat liian kuormittuneet. Rajoita älylaitteiden käyttöä ja hakeudu luonnon helmaan.

KALAT

Tänään on yhteenvetojen päivä. Osaat nyt nähdä selkeästi suuret kokonaisuudet ja asioiden syy- ja seuraussuhteet sekä yhdistää taitavasti irralliset asiat ja ideat.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X