Päivän horoskooppi tiistai 19.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi tiistai 19.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä tiistai.

Päivän horoskooppi tiistai 19.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Kiinnitä huomiota siihen, miten tuot julki toiveesi. Myönteinen asenne ja toisten kunnioittaminen tuottavat huomattavasti parempia tuloksia kuin kiukkuinen vaatiminen.

HÄRKÄ

Olet luova ja taiteellinen, ja niitä puolia kannattaa nyt tuoda esiin ja hyödyntää. Tee asioita toisin kuin tavallisesti ja tarkkaile, mikä vetää puoleensa ja sytyttää.

KAKSONEN

Sinulla on pilkettä silmäkulmassa, ja osaat suhtautua asioihin kepeästi ja huumorilla. Et hätkähdä vähästä, ja ehkä siksi esteet lakoavatkin tieltäsi kuin itsestään.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Intuitiosi kertoo mihin tilaisuuksiin kannattaa nyt tarttua ja mitkä taas hylätä tai jättää odottamaan parempaa hetkeä. Ole valikoiva tekemistesi ja seurasi suhteen.

LEIJONA

Saat kehuja tai huomiota, jotka tekevät sinut tietoiseksi potentiaalista tai ominaisuuksista, joita olet ehkä pitänyt itsestäänselvyyksinä tai liian vähällä käytöllä.

NEITSYT

Ilmassa on nyt sähköä, ja varsinkin odottamattomissa kohtaamisissa voi olla vahvaa latausta, jota et voi jättää huomiotta. Olet avoin, utelias ja vastaanottavainen.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Ihmissuhteesi ovat antoisia, ja varsinkin sydänystävyyden merkitys korostuu. Ilo ja energia värittävät päivääsi, ja kohdallesi saattaa osua jokin onnekas sattumakin.

SKORPIONI

Reagoit tavallista ärhäkämmin, jos koet jonkun haastavan sinua tai kyseenalaistavan mielipiteitäsi ja pyrkimyksiäsi. Älä provosoidu, vaan keskity omiin tekemisiisi.

JOUSIMIES

Älä pidä ystäviäsi ja läheisiäsi itsestäänselvyyksinä, vaan osoita sanoin ja teoin, että he ovat sinulle tärkeitä. Anna aikaasi ja keksi jotain yhteistä tekemistä.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Ole antelias itseäsi ja unelmiasi kohtaan. Salli itsesi tehdä tai hankkia jotain sellaista, mistä olet kauan haaveillut. Kun pidät huolta tarpeistasi, jaksat kukoistaa.

VESIMIES

Asiat ja ihmiset eivät nyt ole ehkä sitä, miltä ensi silmäyksellä vaikuttavat. Ei siis pidä heittäytyä hankkeisiin ottamatta selvää, mitä kaikkea niihin sisältyy.

KALAT

Kun haaveilet, tee se isosti ja pidäkkeittä. Jokin tärkeä ovi voi aueta odottamatta, ja saatat saada kallisarvoista tukea paitsi läheisiltäsi, myös yllättävältä taholta.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X