Päivän horoskooppi tiistai 20.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi tiistai 20.2. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä tiistai.

Päivän horoskooppi tiistai 20.2. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä horoskooppimerkillesi on tiedossa!

OINAS

Olet energinen ja kiinnostut helposti uusista asioista. Olet myös varsin kilpailunhaluinen mutta et kuitenkaan ota itseäsi turhan vakavasti. Hauska ja vaihteleva päivä.

HÄRKÄ

Pidä itsesi liikkeellä sekä henkisesti että fyysisesti. Jokin sattumus, kohtaaminen tai muu inspiraation lähde saattaa nyt tupsahtaa eteesi odottamattomalta taholta.

KAKSONEN

Keskittymiskykysi saattaa jättää tänään toivomisen varaa, mutta mielikuvituksesi ja luovuutesi roihuavat kirkkaalla liekillä. Ideoita syntyy kuin sieniä sateella.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Olet valovoimainen ja tavoiteltua seuraa. Joku saattaa elätellä romanttisiakin toiveita suhteesi, mutta varsinkin työhön liittyvät yhteistyökumppanuudet kukoistavat.

LEIJONA

Et totisesti pidä kynttilääsi vakan alla. Nyt näyt ja kuulut kauas. Ideasi ja ajatuksesi herättävät vastakaikua, ja voit saada myös taloudellista tukea hankkeillesi.

NEITSYT

Haluat pysyä tilanteen tasalla ja kiinnität nyt erityisen paljon huomiota kodin ja läheistesi turvallisuuteen. Saatat myös tehdä sitä koskevia järjestelyjä ja hankintoja.

VAAKA

Osaat ilmaista itseäsi vivahteikkaasti ja uskottavasti ja loistat varsinkin syvällisissä keskusteluissa. Tiukoissa väittelyissäkin pärjäät, mutta ne verottavat voimiasi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

SKORPIONI

Olet nyt altis tuomaan mielipiteitäsi esiin hyvinkin ponnekkaasti. Joku saattaa ottaa puheesi vakavammin kuin olit ajatellutkaan. Katso, että seisot sanojesi takana.

JOUSIMIES

Uskalla luottaa omiin visioihisi äläkä anna muiden mielipiteiden tai hyvää tarkoittavien neuvojen herpaannuttaa katsettasi maalista. Oma reseptisi vie menestykseen.

KAURIS

Päivän teema on jakaminen, joten älä panttaa ideoitasi ja ajatuksiasi vaan sano ne ääneen. Sama pätee avunantoon. Älä epäröi pyytää äläkä antaa apua tarvittaessa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VESIMIES

Tahtotilasi ja energiatasosi ovat huipussaan, etkä kursaile pyrkiessäsi saamaan haluamasi. Joku saattaa kokea tyylisi jyrääväksi. Joissain asioissa kannattaa joustaa.

KALAT

Jokin vanha kiista voi nousta taas esiin, mutta tilanne on nyt mahdollista kääntää kaikkien eduksi, sillä päivä suosii kaikenlaista sovittelua ja vastaantuloa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X